• Ново
Healeved Шапка за душ, Шапка с коса за Мъже, Шапка за душ за Жени, Шапка за душ за мъже, Сатен Шапчица, Спа Шапка, Шапка За Душ, Шапки За Изсушаване на Коса, Шапка за Баня, Ша?
zoom_in

Healeved Шапка за душ, Шапка с коса за Мъже, Шапка за душ за Жени, Шапка за душ за мъже, Сатен Шапчица, Спа Шапка, Шапка За Душ, Шапки За Изсушаване на Коса, Шапка за Баня, Шапка за Душ, Дамски Мъжки Сатен 5 бр.

BGN 8.17

Брой продукти
check Налично

ЕЛАСТИЧНАТА ШАПКА ЗА БАНЯ - Размерът на нашата шапки за вана е с интелигентен дизайн, който може да се обърне на повечето хорашапка за душ bonnet ще Можете да се насладите напълно на къпане, след цял учебен ден. -Външния слой на эластичен и удобно в чорап, и тази шапка за душ - много красива и изключително практични шапчица за баня.Вътрешната част е изработена от мек материал, благодарение на които се чувстваш удобно, щастливо и красиво, след като сложите шапка за къпане на косата.86 X0 шапка за душ за жени.Нашата шапчица добре поддържа температурата и предпазва косата от водата.Информация за стоки, Двупластова шапчица за коса Е декоративна и креативна шапка за душ, изработени от първокласни материали, трайни за продължителна употреба. -Удобни и дишащи, подходящи за грим, спа, измиване на лице в салон или на сън. -Разработени с ластик, подходящи за различна обиколката на главата, е подходящ за повечето хора, мъжки шапки с качулка.Шапка за къпане лесно да изсъхне и след миене, тя може лесно да мине за носене.ШАПКА ЗА ПЛУВАНЕ - КОПРИНЕНА шапка за плуване, изработени от висококачествен и еластичен материал, гарантират тънка работа и изящни детайли.Прическа за сън - висок клас и е много безопасен материал, издръжлив и многократна употреба, и тази шапка за къпане не е лесно да се прекъсне.Дръжте косата суха и се насладете на душ.Списък на пакетите 5 x Шапчица за баня Характеристики -Размер : 25.

Клиентите също го харесват..