• Ново
Акумулаторни Лампи A19 Отбивка Крушка в случай на прекъсване на електрозахранването, Led крушка с мощност 60 W, Еквивалент на Дневна светлина 5000 До Самозаряжающаяся Кр?
zoom_in

Акумулаторни Лампи A19 Отбивка Крушка в случай на прекъсване на електрозахранването, Led крушка с мощност 60 W, Еквивалент на Дневна светлина 5000 До Самозаряжающаяся Крушка с акумулаторна батерия с капацитет 1200 mah,

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

н【Аварийно осветление при прекъсване на електрозахранването в дома】 Акумулаторни лампи Neporal работят точно като обикновените led A19 и могат да се презареждат при ежедневна употреба. Използвайте като обикновени крушки дневно. 【Многофункционалност】 Три начина на използване. и денонощно обслужване на клиенти. 【Че получавате】 4 опаковки непоральных аварийни акумулаторна светодиодни лампи 4 преносими захранване.Можете да замените сегашната си крушка във всяка стая, килера, мазето, коридора, навес и т.Всяка отбивка крушка с вграден резервната батерия с капацитет 1200 mah може да осигури светлина в продължение на 4-6 часа без електричество по време на прекъсване на електрозахранването. 【Простота на използване и висока приложимост】 дневна светлина с капацитет 60 Вата в еквивалент на + 5000 До е най-популярният избор за домашен ежедневна употреба. 【Задължителен инструмент за оцеляване на семейството】 Необходимост по време на затъмнение, буря, ураган, и т.Тази е подобна на една крушка тип А, идеален за всякакви осветителни тела, като под лампа, таблица лампа, таблица лампа, тавана лампа и т.Просто вкрутите ги в контакта и готово! (Други лампи за аварийно осветление, представени на пазара, често са с големи размери, които не могат да се побере във вашия лампа.

Клиентите също го харесват..