• Ново
LELEBEAR Beauty Маска за Сън, за корекция на фигурата, за Многократна употреба V-Образни Маски За Лице, V-Образни Подтягивающие Маски за Лице, които намаляват Двойна Брадичк
zoom_in

LELEBEAR Beauty Маска за Сън, за корекция на фигурата, за Многократна употреба V-Образни Маски За Лице, V-Образни Подтягивающие Маски за Лице, които намаляват Двойна Брадичка за Жени (3 броя)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

➤ Дишащ материал : мек и приятен за кожата, силна повдигаща сила, не е плътен, добра пропускливост на въздуха! x маска за корекция за сън Забележки : 1.Остана в употреба и лесно да се направи линия на лицето по-еластична.Name : Маска за сън, за корекция на фигурата Част : Материал за лице : дишаща материя Приложими хора : Назолабиални гънки/двойна брадичка, отпусната на лицето/бръчки кътчета в устата На хората : унисекс Време на употреба : ден/нощ Помещение включва : 1/2/3 бр.Малък и лек, подходящ за офиса, дома и при пътуване. Препоръчва се да се променят и да се перат веднъж на 3-5 дни. Измийте с топла вода и неутрален препарат за почистване при температура под 40 градуса по Целзий, избягвайте продължително накисване, не перете в колата и не сушете отжимом, за да запази еластичността на тъканите.Маска за сън, за корекция на фигурата, Маски за лице, оформяйки V-образна линия, Маска за лифтинг на лицето V-образна линия, Каишка за отслабване на лицето, Уменьшающий двойна брадичка, Колан за стягане на лице, маска за лифтинг на брадичката Функция : 1. ➤ Еластичност : Тя е еластична и е здрав, подходящ за различни особености на лицето. Кажете сбогом на двойни подбородками и носогубными плисета и направете малък V-образно лице. ➤ Кацане на брадичката : Плътно прилепнали извивка на брадичката, затягивающая и приподнимающая. Мека и приятна за кожата, силна повдигаща сила, не е плътна, добра пропускливост на въздуха!Поддръжка и почистване : 1. Заради разликите в различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Клиентите също го харесват..