• Ново
Yoofoss Чанта-Раница за детски Пелени, Голяма Детска Чанта, Многофункционална Раница за Памперси за Малки Момичета и Момчета с USB порт За зареждане, Колани за детски ко?
zoom_in

Yoofoss Чанта-Раница за детски Пелени, Голяма Детска Чанта, Многофункционална Раница за Памперси за Малки Момичета и Момчета с USB порт За зареждане, Колани за детски колички, Търсене в регистъра на децата, Необходими

BGN 28.05

Брой продукти
check Налично

Също така изглежда компактно дори и с голям капацитетИзключително за обслужване на клиенти с гаранция 12 месеца.2 непромокаеми джоба за съхранение на влажни предмети.Повърхността на раницата Yoofoss за памперси е изработена от висококачествена тъкан, Оксфорд, която е водоустойчива и грязеустойчивой.Това е един добър и надежден помощник за мама и татко, когато вземете бебето на път.Гладка светкавица лесно се отваря и затваря. Чанта за памперси за бебето, да стане забележителен подарък за детската душа. Също така служи като личен склад, използвайте го за носене на телефона, портфейл, ключове и други предмети от първа необходимост. [Задължителен аксесоар за майката и детето] е Лесна и универсална чанта улеснява родителите переноску чанти за памперси за бебето. [Водоустойчив, компактен и издръжлив] никога не знаеш какви изненади ви чака, когато изляза на улицата с бебето.Подсилени шевове за дръжката, много трайни. [USB порт за зареждане, удобен за път] Чанти за детски памперси са оборудвани с USB порт за зареждане и вътрешен джоб за удобно свързване на захранването към кабел (захранване в комплекта не са включени).С дишаща мрежа и меки външни плечевыми ремъци, които е удобно да седят на раменете си.Допълнителни колани за колички здрави, лесно се закача на количка, освобождавайки ръката си по време на пътуване.

Клиентите също го харесват..