• Ново
Ailiber е Съвместим с калъф LG K51, кобур за LG Reflect LG Q51, защитно фолио за екрана LGK51, притежател на влакчета с превръщането клипс за колан, глобата трайно защитно покритие з?
zoom_in

Ailiber е Съвместим с калъф LG K51, кобур за LG Reflect LG Q51, защитно фолио за екрана LGK51, притежател на влакчета с превръщането клипс за колан, глобата трайно защитно покритие за LGK51, LGQ51 6,5 инча - черен

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Имаме и други прекрасни дизайни и цветовеЗа нас : Ailiber - професионалист в областта на аксесоари за електроника.СЪВМЕСТИМОСТ - Дизайн само за LGK51, LGReflect, LGQ51 (освободен 6,5 инча 2020).Доживотна служба за поддръжка на клиенти. Преди да инсталирате дръжте ръцете си чисти и сухи. Бавно поставете защитното фолио на екрана хоризонтално.Устойчиви на хлъзгане текстура.Вграден комплект за почистване на екран.ПОСТАВКА за високоговорител, вижте видеото, не се държи за нея.Мокри кърпички b.Укрепи четирите ъгъла.Забележка : Ако забележите някакви пукнатини или каквито и да било въпроси относно тази крехка защитно фолио, моля, първо се свържете с нас.Ние ще ви предоставим задоволително сервизно обслужване в рамките на 24 часа.Не за LG K51 S (освободен 6,5 инча 2020). Намерете "Ailiber + LG K51", за да видите повече модели.Добре дошли на търсене на "Ailiber + LGK51" и потърсете нещо ново.Сигурно закачите на колана, чантата, джоба и дънки.LGK51 се различава от LGK51 S.LGK51 се различава от LGK51 S.Колектор на прах.Твърда делото и сменяем калъф за защита от силните страни на падения, удари и надраскване по време на активен отдих и спорт.Ако е необходимо първо намерете инсталационен видео в Интернет. МАКСИМАЛНА защита - твърда пластмаса КОМПЮТЪР.Гаранция - Гаранция за пълно връщане на парите ако не сте доволни по някаква причина на стоки в рамките на 30 дни.Можете първо да видите няколко видео за това как да се инсталира защитно фолио за екрана. Задължително почистване на екрана a от прах и пръстови отпечатъци.И с вас е СВЪРШИЛО.Устойчивост на падане. Внимателно извадете от закалено стъкло от калъф.Mailto : 1 х Тънък здрав кобур с клипс за колан с фолио, изработени от закалено стъкло на цял екран, за да LGK51, LGReflect, LGQ51 (освободен 6,5 инча 2020).

Клиентите също го харесват..