• Ново
Топ за жени Термобелья LAPASA, Риза с дълъг ръкав и имитация на шията на руното лигавицата, Лека/Средно тегло (Thermoflux L87/L89)
zoom_in

Топ за жени Термобелья LAPASA, Риза с дълъг ръкав и имитация на шията на руното лигавицата, Лека/Средно тегло (Thermoflux L87/L89)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Лек (160 г/м2, 90% полиестер, 10% ликра); Средно тегло (210 г/ м2, 86% полиестер, 14% ликра) 【ИМИТАЦИЯ на ШИЯТА】Оформление на вратата запазва елегантността и топлината turtlenecks без неудобства при сгъване и подреждане.Лек (160 г/м2, 90% полиестер, 10% ликра); Средно тегло (210 г/ м2, 86% полиестер, 14% ликра). 【Топло РУНО】 тази терморубашка с дълъг ръкав е изработена от микрофлисовой тъкан от полиестер и ликра, за да ви е топло и уютно в студеното време на годината, не е тромава. 【ЛЪСКАВ】 Гладка повърхност от полиестер и лек материал позволяват лесно обличане и стреля, но също така лесно се носят под други дрехи, докато мат подплата от мека и приятна на допир, което го прави идеален за деликатната кожа.Издърпайте закопчалка. 【ГЪВКАВ】 Тези върхове за термобелья създадени, за да ви придават гъвкавост, облегая тялото и растягиваясь, за да се движи заедно с вас, те ще продължат да ви е топло, без да жертвате гама от движения или комфорт. 【РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ】Тези термокостюмы са на разположение в 10 елегантни цвята за всеки вкус и предпочитания. 【ЛЪСКАВ】 Гладка повърхност от полиестер и лек материал позволяват лесно обличане и стреля, но също така лесно се носят под други дрехи, докато мат подплата от мека и приятна на допир, което го прави идеален за деликатната кожа.

Клиентите също го харесват..