• Ново
jojofuny 1 БР. Банер на Деня на Майката, Сгъваема Рамка за Снимки, Поставка За Снимка, Банер за Деня на Майката, на Фона на Партита, за Фон на Деня на Майката, Фонове, за сни?
zoom_in

jojofuny 1 БР. Банер на Деня на Майката, Сгъваема Рамка за Снимки, Поставка За Снимка, Банер за Деня на Майката, на Фона на Партита, за Фон на Деня на Майката, Фонове, за снимки, Сгъваема Банер от Плат Оксфорд

BGN 36.35

Брой продукти
check Налично

нежна фонова плат, красива торта, цветя и текст на тази банера могат да създадат празнична атмосфера. -Можете с помощта на този фон кърпа смислени и красиви снимки Хартата градина за Деня на майката.На фона на снимки : : ) е Изработен от висококачествен материал, който е траен. -Цвят : флаговый банер с различен цвят. Украса на стената, в чест на Деня на майката : Ясен цифров фигура, отпечатани с тематични рисунки за Деня на майката, практичен и красив.Цветя на заднике : тематичен дизайн, Ден на майката, можете да дадете на този гоблен на майка си, за да изразя благодарност. -Това може да бъде подвесное украса, независимо дали това е аксесоар за снимки на закрито или на открито. -Можете да го използвате като фон за снимки в фоторамках за Деня на майката за стена.Флаг на фона на Деня на майката - това е декоративен фон за партита и реквизит за снимки.Украсата за рождения Ден на майка си : Размер : 180x115x0,1 виж Полезен реквизит за фотосесия : 【Декоративен банер】 Лека и сгъваема, лесно, можете бързо да украсите стената на банкет в чест на Деня на майката, партита. на фона на плата.Информация за продукта Стилен стенен гоблен Този предмет е банер, който може да се превърне в чудесен избор за отбелязване на Деня на майката, независимо дали събитието е на закрито или на открито.

Клиентите също го харесват..