• Ново
Yardwe 10 бр. Анти-Ошпаривающие Напитки, Ротанговый Тъкани Изолатор С Лед, Ръкав: Водорасли, Градина, Дом Термокружка, Селски Ваза за Моливи, Декоративна Чаша, по-Малка О?
zoom_in

Yardwe 10 бр. Анти-Ошпаривающие Напитки, Ротанговый Тъкани Изолатор С Лед, Ръкав: Водорасли, Градина, Дом Термокружка, Селски Ваза за Моливи, Декоративна Чаша, по-Малка Офис част на Кутията, Слама Маса

BGN 14.87

Брой продукти
check Налично

Ръкави-изолатори за чаши : Можете да изпратите тази стъклен капак за чаши техните семейства и приятели като подарък, те ще бъдат щастливиРъкави-изолатори за чаши : Можете да изпратите тази стъклен капак за чаши техните семейства и приятели като подарък, те ще бъдат щастливи.Защитно фолио за чаши : да Притежават устойчивост на износване, са много деликатни.Пратката включва 2 х чашечных ръкави Характеристики-Той е с дизайн и много практичен, осигурявайки ви добър опит в използването.Кошница от ракита за съхранение : Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви донесе приятни впечатления от употреба. - нескользящая дръжка за вашата напитка.Декоративни капачки за чаши : Подходящи за повечето чаши, задържат топлината и предпазват ръцете от замръзване.Кошница от ракита за съхранение : Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви донесе приятни впечатления от употреба.Синтетичен материал.Информация за ТоварахподлОжка от ратан Този ръкав за чаши лек и можете да го носите със себе си, където и да се намирате. ръкави-изолатори за чаши Перфектно качество на изработка на този ръкави за чаши ще ви осигури отлични впечатления от употреба.Капак от ратан за вази : Тя има стил и е много практичен, което ви гарантира приятно изживяване употреба.Капак от ратан за вази : Тя има стил и е много практичен, което ви гарантира приятно изживяване употреба.

Клиентите също го харесват..