• Ново
LIGHTINHOME Розова Мишка Пампасы Фон 7Wx5H Фута Цветен Лист Златен Грах Момиче Принцеса честит Рожден Ден Карикатура Прекрасен Фон За Снимки на Банер От Полиэстеровой Тък?
zoom_in

LIGHTINHOME Розова Мишка Пампасы Фон 7Wx5H Фута Цветен Лист Златен Грах Момиче Принцеса честит Рожден Ден Карикатура Прекрасен Фон За Снимки на Банер От Полиэстеровой Тъкан Декор за Фотосесия Подпори

BGN 7.46

Брой продукти
check Налично

★ 2Ние ще ви предоставим най-доброто решение. Моля, обърнете внимание на това предварително. Основната снимка на продукта е предназначен за показване на ефекта, поставка за фон в пълен комплект не е включена.Обхват на приложение : може да се използва в много ситуации като посрещане на гости, детски душ, работа, рожден ден, парти, начало на мероприятия, фестивали, на живо, видео на You Tube, всеки, на големи събития или декорации и т.Изпращайте в сгънат вид.Оправих гънки : ★1.Тогава тя отново ще се превърне в гладка.Ние имаме професионален екип за проектиране и поддръжка.Успешно пазаруване!. Загрейте го с помощта на парната машина ютия от обратната страна на продукта, когато е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност на локално парно гладене на ниска температура, но не сухо гладене и най-добре е да проправи слой плат по средата, за да не се унищожи изображение. Разликите в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, фона и т.★ Размер, Без подложки; Джоб за овчарски скок или скоби В комплекта не са включени. Работи със самозалепваща лента за залепване за стената, когато не влакчета.

Клиентите също го харесват..