• Ново
RAZZUM Класическа Закачалка За Палто Творчески Кука За дрехи на Дървени Подвесная Табела с Куки Държач за ключове от Палта и Шапки за Кухня, Домашна Декоративна Закач?
zoom_in

RAZZUM Класическа Закачалка За Палто Творчески Кука За дрехи на Дървени Подвесная Табела с Куки Държач за ключове от Палта и Шапки за Кухня, Домашна Декоративна Закачалка За Палто, Монтиране на стена

BGN 43.79

Брой продукти
check Налично

6, като направите вашият дом по-красив и елегантен. -Много комбинации, чисти и спретнати и подредени за съхранение увеличават усещането за стенен слой. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има все още стоки по избор. -Конструкция подвесного на дупките, лесен за инсталиране и удобно окачване. -Много комбинации, чисти и спретнати и подредени за съхранение увеличават усещането за стенен слой.Това може да бъде погрешно, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря. 【Няколко приложения】Стенни закачалка за дрехи побира много неща, като например палта, шапки, кърпи, чанти, шалове, кърпи за баня; идеален за антре, коридор, спалня, гардеробна, кухня, баня и така нататък. - Органайзер за ключове : Стойка за пощенски ключове съхранява ключовете. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез данните за контакт електронна поща. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете. - Органайзер за ключове : Стойка за пощенски ключове съхранява ключовете. - Креативен стенен монтаж кука закачалка за куки, прост.【Е украсете дома】 Нашата стенни закачалка за дрехи, декорирани в елегантен ретро стил, може да озарява вашия хол, спалня и т.

Клиентите също го харесват..