• Ново
Баскетболист Шаблон Джеймс Пътуване Училище, Многофункционална Раница С Капак Фенове Ученическа Раница За Мъже, Жени (Червен шаблон 1)
zoom_in

Баскетболист Шаблон Джеймс Пътуване Училище, Многофункционална Раница С Капак Фенове Ученическа Раница За Мъже, Жени (Червен шаблон 1)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

USB конектор за зареждане и специален отвор за кабел на слушалки: Вграден USB порт подходящ за зареждане на вашия мобилен телефон включване на захранването, без да отваряте раницата, той осигурява удобство зареждане на телефона и слушане на музика по време на ходене (Захранване в комплекта не са включени).С широки подплатени презрамки от материал с висока пропускливост л намаляват натиска върху рамото и шията и се държи на хладно, когато го носите в продължение на дълъг период от време 3. Размери на продукта : 13,38 × 8,26 × 18,89 инча 5. (Захранване в комплекта не са включени). Материал на раницата : Водоустойчиви висококачествени платно с подплата от полиестер, който носи товар, но лек. Многофункционална раница : Тази раница е просторен и може да побере книга, шише за вода, чадър, i Pad, файлове, формат А4, портфейл, дрехи, захранване и идеално място за бизнес пътувания, уикенд, пазаруване, професионална работа в офис и други дейности на открито. Размери на продукта : 13,38 × 8,26 × 18,89 инча.Добър ви ден!!С уважение. USB конектор за зареждане и специален отвор за кабел на слушалки: Вграден USB порт подходящ за зареждане на вашия мобилен телефон включване на захранването, без да отваряте раницата на пътя, той осигурява удобство зареждане на телефона и слушане на музика по време на ходене.Широки презрамки с подплата от материал с висока пропускливост л намаляват натиска върху рамото и шията и се държи на хладно при продължително чорап.

Клиентите също го харесват..