• Ново
3D лека нощ от аниме Laysinly, лека нощ за спалня Кен Канеки, Светодиодна Настолна лампа с докосване, Празничен, Лампа за Рожден Ден за Деца, Момчета, Момичета (Kaneki Ken Mask)
zoom_in

3D лека нощ от аниме Laysinly, лека нощ за спалня Кен Канеки, Светодиодна Настолна лампа с докосване, Празничен, Лампа за Рожден Ден за Деца, Момчета, Момичета (Kaneki Ken Mask)

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Режим на светлинни ефектиМатериалът е лек панел : Оптичен акрил. ➜2, 【Лесен монтаж и ползване - Два режима на използване : 】 След като снимки на защитен филм с акрилни лист, поставете акрилен лист в рамка, и е готов за употреба. 1x Основа от ABS-пластмаса.Това също може да бъде прекрасна украса за детска стая /спалня, подходящ за дома, офиса, на пътуване и много други места. 4-Степенна настройка на яркостта. Режим на управление на двигателя : Дистанционно управление с включването / выключением, 16 цвята, с регулируема яркост, режима на светкавицата, плавен режим.Предварително ви благодаря.5 W / напрежение : 5 В. ➜4, 【Креативен подарък за някой】 Всеки 3 D лека нощ идва с мини-версия на USB-лампа за подарък на купувача.Това е един от най-добрите възможности за даване на подаръци. 1x Мини-версия на лампата.Задръжте ключа натиснат в продължение на 2 секунди, за да изключите.Режим на затихване.Сензорно управление : 7 цвята. 1x USB-на базата на мини лампа.Как да се свържете хранене. 1x дистанционно управление. Беше взето под внимание, че в различни случаи и ситуации, за да отговори на различните нужди изискват различно яркост. Яркостта се регулира. 3 батерии тип АА, които работят и зареждащи се чрез USB.Моля, обърнете внимание : Акрилна плоча плосък, само когато вие ще откриете лека нощ, тя ще се появи 3 D визуален ефект. Прием : по 3 Вата.Размер на опаковката : 21 см * 14 см * 5 см Моля, свалете защитното фолио от повърхността преди употреба. ➜3, 【Два начина за подаване и страхотно декорация на дома,】 Два начина на захранване : захранване от USB и батерия (с 3 батерии тип АА, не са включени в комплекта).За да не се оставят пръстови отпечатъци по повърхността на акрилни панели, моля, дръжте дъска за край, а не отпред.Това бижу, което да краси нашата стая.Режим на светкавицата. (Горе, натиснете 7 цветове и цветови градиенти).Срок на експлоатация на светодиодите : 10000 часа / Мощност : 0. (25% 50%75%100% ) ,.Сензорен бутон, дистанционно управление.Това е подарък за дете/Деца/ Момичета / момчета / Юноши / приятели / семейство.

Клиентите също го харесват..