• Ново
Кутия за съхранение на бижута, в Ковчег за бижута, Кожена Двоен Ковчег за бижута Кутия за съхранение на Вградени Пръстени, Обици, Колиета, Гривни, Кутия за съхранени?
zoom_in

Кутия за съхранение на бижута, в Ковчег за бижута, Кожена Двоен Ковчег за бижута Кутия за съхранение на Вградени Пръстени, Обици, Колиета, Гривни, Кутия за съхранение часа, 9,44 инча, поставка за бижута (Цвят: A)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Моля, потвърдете размера кутии за бижута, преди да купитеЕлегантната витрина за бижута с хубав дизайн - идеален подарък за любителите на бижута в живота си, особено подходящ за рожден ден, Коледа, годишнина от сватба, свети Валентин, Ден на майката, рожден ден и т.Тегло на продукта : около 1,2 кг /2,64 кг / 42,32 унция Съвети : 1.Тази ковчег за бижута изработена от кожа и обзавеждане с мека флокированной подплата.Той е лесен за използване и ще ви помогне да подредите вашите бижута. Добре дошли, за да споделят и да дават отзиви, ние можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Измерва се размерът на ръка, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.Износоустойчивост, дълъг живот, стабилни, не изчезват, не се деформира и предпазват вашите вещи от надраскване. Поради разлика в светлина и ъгъл на снимане могат да се наблюдават леки хроматични аберации, моля, разберете.Идеален размер лесно се побира във всяка чанта, куфар и раница, което го прави идеален за пътуване. Добре дошли, за да споделят и да оставят коментари, да ви предоставим най-добрите услуги и продукти.Наименование на продукта : Ковчег за бижута Материал, изделия от кожа + флокирование + профили Размер на продукта : около 9,44 инча (24 инча) по дължина, 6,69 инча (17 см) ширина 5,11 инча (13 см) височина.

Клиентите също го харесват..