• Ново
YOKIVE 40 бр. тавана куки-скоби, окачени на закачалки от неръждаема стомана, с украса за занаяти собствените си ръце, чудесно за дома, офиса, магазина (Сребро, 2,28x1,06x0,55 инч
zoom_in

YOKIVE 40 бр. тавана куки-скоби, окачени на закачалки от неръждаема стомана, с украса за занаяти собствените си ръце, чудесно за дома, офиса, магазина (Сребро, 2,28x1,06x0,55 инча)

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

√ Специална конструкция - Този тавана скоба-куката е специално разработена за закачане на лампи и осветители към тавана, като декорация на дома и празничната употреба √ Моля, обърнете внимание - моля, проверете измерванията преди да поръчате, ако сте загрижени за размера. √ НАДЕЖДЕН материал - Този тавана скоба за куки е изработен от материал от неръждаема стомана, предпазва от корозия, има добра гъвкавост и устойчивост на износване, трайни и трудно е деформиран. √ Което получавате - комплектът включва 40 сребърни щипки за лампи на тавана куки с размер на 2,28 x 1,06 x 0,55 инча (В * Ш1 * Ш2) и дебелина 0,06 инча.√ Какво получавате - комплектът включва 40 сребърни щипки за лампи на тавана куки с размер на 2,28 x 1,06 x 0,55 инча (В * Ш1 * Ш2) и дебелина 0,06 инча.Просто стиснете, за да се отвори скоба за захващане, и я закрепете на т-образна каишка на окото или на тавана. √ Моля, обърнете внимание - моля, проверете измерванията преди да поръчате, ако сте загрижени за размера.Отличен за декорация на празнична атмосфера в дома си и да придадат на околната среда, по-красив вид.√ Многофункционални - нашите тавана куки-скоби се използват за висящи фенери, украси за коледната елха, малки камбанки, празнични украси, гирлянди, дървени духови камбанки, бижута, картини и други предмети от първа необходимост за вашия дом, офис, магазин, кухнята, работното място и на страните, са подходящи за вътрешна и външна употреба. √ Многофункционални - нашите тавана куки-скоби се използват за висящи фенери, украси за коледната елха, малки камбанки, празнични украси, гирлянди, дървени духови камбанки, бижута, картини и други предмети от първа необходимост за вашия дом, офис, магазин, кухнята, работното място и на страните, са подходящи за вътрешна и външна употреба. √ Специална конструкция - Този тавана скоба-куката е специално разработена за закачане на лампи и осветители към тавана, като декорация на дома и празничната употреба.Просто стиснете, за да се отвори скоба за захващане, и я закрепете на т-образна каишка на окото или на тавана.Отличен за декорация на празнична атмосфера в дома си и да придадат на околната среда, по-красив вид. √ Което получавате - комплектът включва 40 сребърни щипки за лампи на тавана куки с размер на 2,28 x 1,06 x 0,55 инча (В * Ш1 * Ш2) и дебелина 0,06 инча.

Клиентите също го харесват..