• Ново
Cabilock 4 бр. Метална Кука Закачалка за птици, Хранилки за птици, Черни Закачалки За Дрехи Куки за Мантия, за Гирлянди Тавана Кука с Кухненски Окачен на Кука, Таван, Стен?
zoom_in

Cabilock 4 бр. Метална Кука Закачалка за птици, Хранилки за птици, Черни Закачалки За Дрехи Куки за Мантия, за Гирлянди Тавана Кука с Кухненски Окачен на Кука, Таван, Стенни Фенери Закачалки Перфоратор Кука За Нокти

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

ВЪНШНИ КУКИ ЗА окачване - куки, могат да издържат тегло около 50 килограма, осигуряват стабилност и здравина, подходящи за вътрешна и външна употребаБЕЛИ САКСИИ - Проста форма и дизайн, метален материал гарантират качество и дълготрайност., Куки за струнни тела Добър инструмент за поддържане на ред в стаята си.КУКА ЗА ХРАНИЛКИ за ПТИЦИ е Изработена от висококачествен метален материал за продължителна употреба.СЕЯЛКА за СТЕНЕН МОНТАЖ - Лесна инсталация - Просто закрепете закачалка за кошници с винтове към стена, ограда, врати и много други неща, за да си украса.Стенен монтаж на таван куки Са идеални за монтиране на домашна кухня, хол, офис, баня и т. - Това е просто, но практично окачен на кука, който ще направи вашия дом чисти и спретнати, с монтиран на стената кука.БЕЛИ САКСИИ - Проста форма и дизайн, метален материал гарантират качество и дълготрайност.КУКА ЗА ХРАНИЛКИ за ПТИЦИ е Изработена от висококачествен метален материал за продължителна употреба.ЗАРЕДЕТЕ ЗАКАЧАЛКА - са идеални за баня, кухня, кабинет-купе и офиса. - Можете да си полотенцам, дрехи, ключове, шапка и много други прикачите куки. - Произведен от висококачествен метален материал за по-дълга употреба се измъкне.СЕЯЛКА за СТЕНЕН МОНТАЖ - Лесна инсталация - Просто закрепете закачалка за кошници с винтове към стена, ограда, врати и много други неща, за да си украса.

Клиентите също го харесват..