• Ново
Силиконов калъф за зареждане на DJUIFL за Airpod, сладък Cartoony Силиконов ръкав, с обков за разходки. Калъф за зареждане на Airpod 3rd (издаден през 2021 г.) (3-аз съм главата на мечка
zoom_in

Силиконов калъф за зареждане на DJUIFL за Airpod, сладък Cartoony Силиконов ръкав, с обков за разходки. Калъф за зареждане на Airpod 3rd (издаден през 2021 г.) (3-аз съм главата на мечка)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Само защитен калъф, без своята практика за зареждане на Airpod 3 и Airpod 3Подходящ за мъже, жени и юноши от всички възрасти.Опаковъчен лист : 1 x защитен калъф Airpod 3, 1x туристически ключалката.), всеки фигура в джоба сладко и модерен. 【Пълна защита】 : Този калъф за Airpod 3 е изработен от висококачествен силикон, за да се предпази напълно от вашия Airpod 3, порт за зареждане е запазен, няма нужда да стреля калъф за airpod.Моля, имайте предвид преди да си купите : съвместим само с Airpod 3 (2021).Поддържа кабелна и безжична зареждане, без да махате калъф Airpod 3. 【 Лесно да носите със себе си 】 : Този калъф airpod идва с харесван походными кошници, които можете да носите и се мотаят навсякъде, например, чанти, панталони и т.【Приложими модели】 : Специално проектиран за 3-ти зарядно своята практика Airpod.Подходящ за мъже, жени и юноши от всички възрасти.Подходящи за фитнес, работа, обучение, пазаруване, и всякакви други случаи. 【Лесно за носене 】 : Този калъф за airpod идва с доста походными обков, които можете да носите и да се мотае, където и да отидете, например, чанти, панталони и т. Сладко калъф DJUIFL предназначени за Airpod 3 (издаден през 2021 г. 【Уникален дизайн】 : Класически цветове и модели, които изглеждат елегантно и модерно с дълголетие. 【Приложими модели】 : Специално проектиран за 3-ти зарядно своята практика Airpod. 【Уникален дизайн】 : Класически цветове и модели, които изглеждат елегантно и модерно с дълголетие. 【Мек силиконов материал】 Този калъф one Airpod 3 е изработен от висококачествен мек силиконов материал, които нямат миризма и действително нетоксичен, със специална обработка на повърхността масло за предотвратяване на пръстови отпечатъци.

Клиентите също го харесват..