• Ново
USUCHBEAUTY 13x6 Директни Перуки на Дантели От Човешка Коса HD Прозрачни Перуки на Дантели за черни Жени От Човешка Коса Бесклеевые Перуки, изработени От Човешка Коса, Пред?
zoom_in

USUCHBEAUTY 13x6 Директни Перуки на Дантели От Човешка Коса HD Прозрачни Перуки на Дантели за черни Жени От Човешка Коса Бесклеевые Перуки, изработени От Човешка Коса, Предварително Выщипанные с Детски коса от Естествен

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Косата не пада и не спутываются Да, 100% необработен бразилски естествени човешки косми, рязани от здравословния начин на млад донор.Отнасяйте се към него като към собствената си коса и много добре се грижат за тях. Средният размер на 22,5 инча, регулируеми бретельки с 4 фиксирани расческами. ?【13 × 6 дантелен перуки следа от швейцарския дантела】 : HD прозрачна дантела, подходящи за различни типове кожа.Бърза доставка в рамките на 2-4 дни, 24 часа обслужване на клиенти е Винаги чакат, имате ли нужда от перуки за коса или не, възстановяване или замяна и без причина в рамките на 30 дни.Може да се боядисва, отбелен, завит и се променя по ваш вкус. Голямо пространство за пробора може да гребен, където пожелаете.Леко обезцветени възли, незабележим и естествен.Швейцарско дантела с високо качество, прозрачно, меко и удобно. Бързото време за доставка и високо качество на услугата : бърза доставка в рамките на 2-4 дни. перука от човешка коса на дантели 2,13 × 6 на Качеството : Всички на нашите косата са отрязани от един донор, без химическа обработка, 100% необработени човешки коси са безвредни за здравето. За компанията Usuchbeauty : U Such Beauty е професионален производител и износител, специализирана в разработването и производството на истински човешки косъм. 24 часа обслужване винаги в очакване.На два пъти сме проверяваме всеки продукт, преди да изпратите, за да ви осигури отличен търговски опит.И не положи косата си прекалено често, прекалено много, в противен случай косата лесно пересушатся и да бъдат повредени възли.По този начин, те се съхраняват в продължение на 1 година.Без мирис, мека и естествена, здрава и блестяща, приятна за кожата.Той е подходящ за всякакви ситуации, като например парти, рожден ден, празник, сватба и вашето ежедневие. Времето изтича, красотата остава, е : U such Beauty разчита на безкрайната на лов за красота и се стреми да замени красотата на средства за коса.Всички наши коса с естествен черен цвят.Вие ще бъдете блестящи в U Such Beauty!. ?【Качество перуки от пряка човешка коса 】 : Всички перуки отговарят дължина на 100% , плътност на 180%, перуки от преките дантелен челен човешки коси, пълни с гъста, без разделяне на краищата, са много блестящи. 100% необработени естествени коси.Всички наши продукти отговарят на международните стандарти за качество и е силно разглежда на снимачната площадка на различни пазари по целия свят.Тя не спутывается, не пада много козина, еластична и плътна, мека и естествена.Косата може да продължи много дълго, това зависи от това как за тях се грижат. ?【Размер шапки за перуки с дантела отпред】 : Шапчица среден (22-22,5 инча), с 4 расческами и регулируеми джапанки, и интересите на повечето хора, подредена в чорап, по-удобна, естествено и дишаща.

Клиентите също го харесват..