• Ново
Ковчег за Бижута NaNa WYEMG - Червен Ковчег За Бижута Кутия За Съхранение на Червена Слива, Wooden Сватбен Подарък (Цвят: A)
zoom_in

Ковчег за Бижута NaNa WYEMG - Червен Ковчег За Бижута Кутия За Съхранение на Червена Слива, Wooden Сватбен Подарък (Цвят: A)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

● Чиста ръчна работа, цветна картина, подобна на живот, и в нея има много добър смисъл ● Той е изработен от МДФ и е покрит с боя, за съдове, нетоксичен и безвкусен, нежна и гладка. ● Висококачествени профили от неръждаема стомана, старият метален заключване, гладък като огледало. ● Общо три слоя неръждаема флокированной тъкан, мека и нежна, внимателно ухаживающей за вашите бижута. ● Общо три слоя, благородна флокированная кърпа, мека и деликатна, нежно се грижи за вашите бижута. ● Перфектна комбинация от класика и съвременност, красиво и практично. ● Той е изработен от МДФ и е покрит с боя, за съдове, нетоксичен и безвкусен, нежна и гладка. ● Висококачествени профили от неръждаема стомана, старият метален заключване, гладък като огледало. ● Чиста ръчна работа, цветна картина, подобна на живот, и в нея има много добър смисъл.● Перфектна комбинация от класика и съвременност, красиво и практично. Материал : древесноволокнистая плоча със средна плътност, боядисване на изделия от дърво Размер на продукта : 21*14*15 cm Тегло : 3 кг Бижутерия кутия 3-слойный калъф-органайзер с държач за пръстени Кутия за съхранение на бижута с огледален замък от стария метал и рисувани цветя модел в китайски стил.

Клиентите също го харесват..