• Ново
Бог Ви обича, Монета, защото Бог Толкова възлюби Света, Че Даде Своя Единороден Син, Йоан 3:16 Дар. Позлатен християнска монета на Повикване. Артикул. Вечният Живот, Съ?
zoom_in

Бог Ви обича, Монета, защото Бог Толкова възлюби Света, Че Даде Своя Единороден Син, Йоан 3:16 Дар. Позлатен християнска монета на Повикване. Артикул. Вечният Живот, Сърдечен Знак На Небесния Отец.

BGN 6.06

Брой продукти
check Налично

никога не забравяйте за любовта на Исус Христос и не забравяйте, че вярата ни ще бъдат възнаградени!Отзад : текст "Че даде своя единороден син" / "та всеки, който вярва в Него да не погине, но да има вечен живот".Също така един чудесен инструмент за масовите учебни помагала и помощни уроци в църквата, в училище, малки групи или младежки групи.Пазете тези разнообразни монети за вдъхновение в своя джоб, дамска чанта или раница и да ги използвате като религиозни знаци, за да поддържа своите братя и сестри в Христа в различни етапи от живота.Зарадвайте някой прост, мил жест и малък подарък.Раздайте тези религиозни джобни подаръци в знак на божествената сила и защита на служителите на полицията, ветерани на въоръжените сили и на войниците активна служба, парамедикам, лекарите от бърза помощ, лекарите, медицинските сестри, учителите и войници от армията, военноморските сили, морската пехота и военновъздушните сили.ЛИЧЕН ДЖОБ на СИМВОЛИЧЕН Или ПРОМОЦИОНАЛЕН ПОДАРЪК : Тази монета Christian challenge се предлага в опаковка на подаръка.Подбодрите себе си или някой от които се нуждаят, с помощта на тези монети EDC да се притеснявате.Размер : 1,75 инча, дебелина 4 мм.Отзад : текст "Че даде своя единороден син" / "та всеки, който вярва в Него да не погине, но да има вечен живот". ПОЗЛАТЕНИ КОЛЛЕКЦИОННЫЙ плакет на ПАМЕТТА : Тази красива монета с религиозно призвание - съвършен инструмент, служещ тънък напомняне за вярата.Отличен за съхранение в джоба, дамска чанта или раница, за да носите със себе си, където и да отидете, или да се постави на общественото внимание, на всяка маса.Ще се превърне в идеален подарък в знак на благодарност, на признателност или насърчаване.Тези вдъхновяващи символи от библейски текстове са разработени в САЩ и са отлични идеи за подаръци за мъже и жени.Тези монети за ежедневието ще станат чудесен подарък за любими хора и на тези, които се нуждаят от специални грижи.Също така един чудесен инструмент за масовите учебни помагала и помощни уроци в църквата, в училище, малки групи или младежки групи.Разгледайте нашия огромен избор на монети Christian challenge, за да намери перфектния подарък за всеки повод.Ще се превърне в идеален подарък в знак на благодарност, на признателност или насърчаване. никога не забравяйте за любовта на Исус Христос и не забравяйте, че вярата ни ще бъдат възнаградени!.Отличен за съхранение в джоба, дамска чанта или раница, за да носите със себе си, където и да отидете, или да се постави на общественото внимание, на всяка маса.ЛИЧЕН ДЖОБ на СИМВОЛИЧЕН Или ПРОМОЦИОНАЛЕН ПОДАРЪК : Тази монета Christian challenge се предлага в опаковка на подаръка.

Клиентите също го харесват..