• Ново
Zerodeko Стенни Куки за дрехи Държач за Кърпи за Баня Алуминиеви Куки Стенен Държач За Кърпи, Държач За ключове Кука За чанта Стенни Куки Метални Закачалки Тежкотоварн?
zoom_in

Zerodeko Стенни Куки за дрехи Държач за Кърпи за Баня Алуминиеви Куки Стенен Държач За Кърпи, Държач За ключове Кука За чанта Стенни Куки Метални Закачалки Тежкотоварни Алуминиева Окачена на Кука Закачалка за дрехи

BGN 35.80

Брой продукти
check Налично

- Цвят : Както е показано на закачалка за шапки и престилки - Трябва да пробиете и да го инсталирате на стената, е лесно да се събере органайзер с две куки.стенни закачалка С модерен дизайн и ярки цветове, тя е добре подхожда на други мебели и много на цвета на стените. - Няколко функции, може да се използва кърпа, хавлии, палта, шапки, чанти, чадъри, чанта за дрехи, ключове и т. - Материал : Алуминий Алуминиев Окачен на куката. - Дори и плътно прилепнала във влажни помещения, като например за закачалки за дрехи в кухнята, в спалнята, банята и т. Описание на продукта Метална кука над вратата Това също палка-жезъл за много неща, като например плат, хавлии, палта, шапки, чанти, чадъри, чанта за дрехи и ключове. - Изработени от материал и добре се полира, устойчиви на корозия и трайни тежкотоварни закачалки за дрехи.Метална закачалка за дрехи : Бвп Кука За шапки, палта, Халат, Вратата на Стенен монтаж Кука Закачалка От алуминий. Декоративен стенен монтаж кука. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното метална кука за роба.кука за закачване на дрехи Куката се нуждае от пробивни, за да инсталирате, и неговата продължителност е доста висока. - Стилен дизайн и перфектна декорация за вашия дом, дополняющее модерен стил стенни закачалки за дрехи.

Клиентите също го харесват..