• Ново
NZND е Съвместим с Samsung Galaxy A54 5G Калъф с предпазно фолио от закалено стъкло (максимално покритие), кобур на колана, с вградена стойка, Сверхпрочный защитен калъф за ваши
zoom_in

NZND е Съвместим с Samsung Galaxy A54 5G Калъф с предпазно фолио от закалено стъкло (максимално покритие), кобур на колана, с вградена стойка, Сверхпрочный защитен калъф за вашия телефон (Елен)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Защитно фолио за екран от закалено стъкло (максимално покритие) [Функция] Вградена поставка за удобно гледане на мултимедия, въртяща се скоба и скоба за колан и да изпълнява функцията на поставка за гледане без ръце.Специално проектиран за Samsung Galaxy A54 5 G. Първо пишете ни, ако срещнете някакви проблеми. [Защита] Амортизирующий сверхпрочный калъф, който предпазва от падане, и мека подплата Защитава екрана в кобура. [Неща] Амортизирующий интериор от TPU + Сверхпрочная външният капак от поликарбонат.Специално проектиран за Samsung Galaxy A54 5 G. Първо пишете ни, ако срещнете някакви проблеми.Метална подсилена ключалка за затягане на колана и здрава повърхност осигуряват лесен достъп до дръжката.Защитно фолио за екран от закалено стъкло (максимално покритие).

Клиентите също го харесват..