• Ново
2 Предмета, Пуловери за малки Кучета, Пуловер за момичета и момчета, Пуловер за Кученца, Пижами за малки Кучета, Дрехи за чихуахуа, Пуловери за малки кучета, дрехи за ?
zoom_in

2 Предмета, Пуловери за малки Кучета, Пуловер за момичета и момчета, Пуловер за Кученца, Пижами за малки Кучета, Дрехи за чихуахуа, Пуловери за малки кучета, дрехи за малки кучета, Облекло за кучета XXS (малка)

BGN 2.94

Брой продукти
check Налично

дрехи за малки кучета с принтом в клетката, ежедневни стилен, идеален за партита и коледни празници, е подходящ за ежедневни зимни дрехи и нощна пижама, а също и добър подпори за снимане на домашни любимци и добър избор на подаръци за кучета за рождения ден на кучето ❄ Мека и топла ❄ : 1 опаковка съдържа 1 бр. дрехи за малки кучета с принтом в клетката, ежедневни стилен, идеален за партита и коледни празници, е подходящ за ежедневни зимни дрехи и нощна пижама, а също и добър подпори за снимане на домашни любимци и добър избор на подаръци за кучета за рождения ден на кучето. ❄ Модерен стил в клетката ❄ Размера : Малка-Обиколка на врата : 9,84 инча, дебелина на гърдите : 14,17 инча, дължина на гърба : 9,84 инча, очаквано тегло 3,3-5,5 кг. ❄ Е подходящ за породи ❄ - Дрехи за домашни любимци, пуловери за малки кучета с Тегло от 1,1 до 12 килограма, например, за чихуахуа, померанского шпиц, йоркшир териер, мопс, мальтийцев, кученца shih дзъ, пудел, мини дакел, мальтипу, кученце бостън-териер, йоркширски териери, на една-пудел, кученце френски булдог, на миниатюрен пудел, мини-пина и така нататък.Кученце други породи кучета и така нататък.Shih дзъ,померан.Дрехи за кучета (Пижами, Рокля, Риза, Hoody с качулка и палта, Гащеризони). ❄ Четири размери ❄ чихуахуа котка дрехи, пуловери за котки като кученце пуловер за кучета пижами за малки кучета чаша дрехи за кучета Домашни дрехи за малки кучета, за кучета, пуловери за малки кучета, чихуахуа, момче, момиче пуловер куче облекло XS-за кучета облекло за кучета, пуловери за малки кучета кученце момиче облекло за малки кучета, момиченце, много малко куче пуловер малки кучета, пуловери за повече малки кучета малки дрехи за кучета Кучета XXS дрехи. Нашите пижами с високо воротом за кучета подходящи само за кучета от малките породи като чаени кучета, чихуахуа и йоркширски териери.С помощта на костюми за малки кученца на вашето направят козината суровина бебе ще бъде на топло в студено време. ❄ Топъл дизайн от Flanne ❄ Зимен пуловер в сладък клетка с принтом кучета от смес от фланела с руното облицовка, мек и удобен. ❄ Модерен стил в клетката ❄ Размера : Малка-Обиколка на врата : 9,84 инча, дебелина на гърдите : 14,17 инча, дължина на гърба : 9,84 инча, очаквано тегло 3,3-5,5 кг. Нашите пижами с високо воротом за кучета подходящи само за кучета от малките породи като чаени кучета, чихуахуа и йоркширски териери.Чихуахуа, йоркширски териер. ❄ Топъл дизайн от Flanne ❄ Зимен пуловер в сладък клетка с принтом кучета от смес от фланела с руното облицовка, мек и удобен.Пуловери за малки кучета, Руното Облекло за чихуахуа, с отвор за каишка, Облекло за кучета XS, зимни топли пуловери за кученца, Светоотражающая ивица, за момчета и Момичета, една Малка дрехи за кучета за чай yorkie.

Клиентите също го харесват..