• Ново
STOBOK 1 Комплект Лунни Стикери Декор на Детска Стая на 3D Стикери Термоаппликационные Етикети Апликация Декорация на Детска Стикер Лунна Стикер За Стена, Стикери За С?
zoom_in

STOBOK 1 Комплект Лунни Стикери Декор на Детска Стая на 3D Стикери Термоаппликационные Етикети Апликация Декорация на Детска Стикер Лунна Стикер За Стена, Стикери За Стени, Стенни Боядисване на Тавана на една Карикатура

BGN 9.18

Брой продукти
check Налично

ТАПЕТИ за СПАЛНЯТА - просто залепете ги на стената - Удобен за използване, самоклеящийся за по-лесно залепване отклеивающейся и приклеивающейся етикети.Светещ стикер Продукт трябва да абсорбира светлина през деня и свети само през нощта. СВЕТЕЩ таван стикер във формата на звезда -ще Красят стената или на прозореца в хола, баня, врати, хотел или магазин. - Размер : Около 30 x 30 x 0,8 виж светещи звезди за тавана.Светещи звезди и луната ще Направят вашия дом по-стилен и изискан, красив и пълен с енергия. 3d стикери-подвижни, не оставяйки следи, етикети и могат свободно да комбинират, можете да направите това сами в съответствие с вашите изисквания Свалящ се стикер с луната. - Нека вашия дом ще стане по-елегантна и красива, а стикери напълним себе си с енергия.Звезди за ТАВАНА - да се прибира, без да оставят следи, етикети също може да се свали, можете да направите това сами в съответствие с вашите изисквания.СТИКЕР за стена - ще направи вашия дом по-стилен и изискан, красив и пълен с енергия.Описание на продукта Лунна стикер на стената Светещ стикер, грее по-ярко и издържа по-дълго. - Цвят : Както е показано на светещи тавани стикер във формата на звезда.Луминесцентна стикер - ЛЕСНО да се прилага - Уверете се, че етикети абсорбират светлина в продължение на повече от 15-30 минути при включено осветление, след това изключете светлината и ще видите небето светеше в очите ти.

Клиентите също го харесват..