• Ново
Ти си по-силен, отколкото кажешься, Смел, отколкото Си мислиш, по-Умен, отколкото Си мислиш, Че Си има Стикер на стената с Положителна Цитат за украса на класната стая
zoom_in

Ти си по-силен, отколкото кажешься, Смел, отколкото Си мислиш, по-Умен, отколкото Си мислиш, Че Си има Стикер на стената с Положителна Цитат за украса на класната стая (24,8 x21)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Прилагат върху всяка гладка, чиста и суха повърхностПросто почистете и залепете. Вие трябва да приведе в съответствие стикер, защото всички етикети ще бъдат опаковани в кутия и изпратени.Преди наклеиванием стикери за стена трябва да се търка стена или гладка повърхност със суха кърпа. Можете да се придържаме към скициране на дизайна, за да се залепи този стикер. Украшайте, детски, хол, спалня, класната стая е 2.Или може да си го сложите със собствените си ръце. Размер : 24,4 инча x 22 инча.Лесно се нанася и отстранява, без да уврежда повърхността. Разработване на практически умения на децата.Две приложения 1.Включва стикер на стената на 1 лист и скица за проектиране.Описание на продукта Стикер водоустойчив, тъй като е направена от висококачествен и гъвкав винил.

Клиентите също го харесват..