• Ново
Kvyhszy Матово червило, Устойчиви на Течни червила, без нюанси, с телесен цвят За Грим за устни, Гланц за устни, петно за устни (06)
zoom_in

Kvyhszy Матово червило, Устойчиви на Течни червила, без нюанси, с телесен цвят За Грим за устни, Гланц за устни, петно за устни (06)

BGN 3.59

Брой продукти
check Налично

Междувременно, той не се придържа към чашата и не избледнява.【ВЫСОКОПИГМЕНТИРОВАННЫЕ ЦВЯТ】 Различни цветове позволяват лесно създаване на красиви изображения за устни. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Мек апликатор за лесно изравнява тона и без усилия нанася цвета на устните. 【МАТИРАН И ВОДОУСТОЙЧИВ】може да се използва през всички дни след пълно изсъхване, без да се притеснявате за това, че потта се развалят грима.Издръжливост ум стряскам. 【СУПЕР УСТОЙЧИВИ червило】 Това червило има приказно матиран ефект.Срок чорапи до 8-12 часа : Тази течна формула осигурява интензивен цвят и се задържа през целия ден. 【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 Страхотна идея за подарък за Свети Валентин, рожден Ден и друг празник любовник грим, семейството и приятелите си или изненада за вашите близки!.Той може да отговори на нуждите на вашия грим в различни случаи се дължи на разнообразието на сверхнасыщенных нюанси.Мат сушене, само леко подведи на устните, може да създаде ефект на естествената повърхност мъгла.Това е добър избор за всички, независимо от това, дали сте начинаещ в грима или гримьор.

Клиентите също го харесват..