• Ново
POPETPOP Фон Каменна Плоча Терариум Риба Аквариум Фонове Декор на Аквариум За Влечуги Фон на Корпуса За Влечуги Потребителски Фон За Влечуги Фон за Аквариум За риби Де?
zoom_in

POPETPOP Фон Каменна Плоча Терариум Риба Аквариум Фонове Декор на Аквариум За Влечуги Фон на Корпуса За Влечуги Потребителски Фон За Влечуги Фон за Аквариум За риби Декор на Терариума Пу

BGN 22.51

Брой продукти
check Налично

Аквариумный фон за аквариум : изящна изработка и висока имитация, само настаняване, не е необходимо в друг трудна поддръжкаДъска за пейзажна фотография : с други накити аквариум, такива като водни растения и така нататък, ефектът ще бъде по-добре. - Лесно е запознат и свободно се свързва, може да се режат.Дъска за пейзажна фотография : с други накити аквариум, такива като водни растения и така нататък, ефектът ще бъде по-добре.На фона на дъската за аквариум : Висококачествен материал и детайлно умения за производство, които лесно се деформират или да се прекъсне, този 3 D-фон за аквариума може да продължи дълго. Изящна изработка производство на дъски за аквариум с влечуги осигурява изящни детайли.Няма неприятна миризма и е абсолютно не влияе на тапети за воден терариум.Описание на продукта Фон за аквариум с влечуги Това на фона на дъска за аквариум с влечуги, изработена от устойчив материал, лесно можете да я прикрепите към аквариуму с влечуги.Аквариумный фон за аквариум : изящна изработка и висока имитация, само настаняване, не е необходимо в друг трудна поддръжка.На фона на дъска за аквариум : Можете да си купите много декоративни дъски за моделиране камъни, за да се създаде проста комбинация или моделирующий дизайн.Украса за обитаване на змии : Лек, компактен размер, лесно пуснато, може да се използва като пейзажа, дъска за стрелба с лък, добро подпори за стрелба. - Лек, компактен по размер, лесно се поставя, може да се използва като пейзажа, дъски за стрелба, добър декоративен фон за снимане на аквариумни риби. - Свеж и шикозен вид, тази 3 D фон дъска може да направи вашият аквариум с рибки / костенурки по-красив и свеж фон за камък на терариума. -Материал : фонова дъска за аквариум от изкуствена кожа - Цвят : светло кафяв фон за аквариум с влечуги -Висококачествен материал и подробна обработка, която лесно се деформира или се съборят, този 3 D фон за аквариум може да бъде фон за терариум за влечуги.

Клиентите също го харесват..