• Ново
Ножици за стригане на овце MUDUOBAN Нож директни 13 назъбени Електрически вълнени гребени за фризури кози Острие ножица инструмент за домашния добитък
zoom_in

Ножици за стригане на овце MUDUOBAN Нож директни 13 назъбени Електрически вълнени гребени за фризури кози Острие ножица инструмент за домашния добитък

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Равно на острието се използва за неопитниПоръчката идва с произволен изглед.Изогнутое на острието се използва за професионално фермер. Селскостопанските животни са Два вида изделия, както е показано на основната снимката и четвърта картинката. 2) нож за стригане на овце с 9 зъби и 13 зъби за опции : 13 зъбите са подходящи за чиста вълна, 9 зъбите са подходящи за мръсна вълна.Ако острието затупилось, използвайте воденичен камък или тензух за заточване. Забележка : Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно. 3) Всяка част на острието може да съкрати около 200 овце.Острието трябва да бъде близо до точильному резба при шлифовании, без пропуски.Въведение : Ножове са предназначени за електрически машини за стригане на овце, можете да ги сравните с вашата машина за стригане на овце, ако параметър е подобен на вашите гарантирано, то това може да се обърне за вашата машина.Използвайте воденичен камък или тензух за шлайфане, ако острието затупилось.Продуктът включва 1 движат нож и 1 фиксирующее нож.Спецификация : Име : ножици за стригане на овце Вид остриета : преки 13 зъбите Приложение : овце, кози и т. нож за стригане на овце с 13 зъбци за опции : 13 зъбите са подходящи за почистване на кожа.Тези остриета за подстригване на овце са изработени от висококачествени материали, модерна технологична система за топлинна обработка, висока твърдост, шок вискозитет, издръжливост, остри.

Name:
sheep shears blades
Type :
Straight 13 Tooth
Application :
Sheep Goat, etc farm animals
Two kinds items as main picture and fourth picture shows. Order comes witn radom kind.:
Introduction:
The blades is for electric sheep shearing machines, you can compare it with your sheep shearing machine, if the parameter is similar with your blades, then it can be okay for your machine. of course,every machines have its tolerance for its blades' size.:
Features:
1) This sheep shearing blades made of high quality materials, advanced heat treatment technology system, high hardness, toughness, wear resistance, sharp. :
2) 9 teeth and 13 teeth sheep shearing blades for option:
13 teeth is suitable for clean wool, 9 teeth is suitable for dirty wool.
3) Each piece of the blade can clip about 200 sheep. Using grindstone or gauze for grinding if the blade is blunt. The blade must be close to the grindstone when grinding, no gaps! :
4) Straight blade is used for inexperienced. Curved blade is used for professional farmer. :
5)Item includes 1 piece moving blade and 1 piece fix blade. :
Note:
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.

Клиентите също го харесват..