• Ново
Обемна вълна, Скоба, за да удължаване на косата за черни жени, Обемна вълна, Скоба за изграждане на човешки Косъм, Естествена в Черен Цвят, Бразилски Девствени Косат?
zoom_in

Обемна вълна, Скоба, за да удължаване на косата за черни жени, Обемна вълна, Скоба за изграждане на човешки Косъм, Естествена в Черен Цвят, Бразилски Девствени Косата по цялата Глава, Скоба за удължаване на косата,

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

срок за доставка е 1-3 дни. 2,100% отбраните човешка коса с високо качество, ръчно подбрани, без синтетични косми и козина от животни. ПО-ТЪНЪК патици го прави по-удобен в чорап. ➤ За опаковане на косата : Шнола за коса с естествен черен цвят, близък до цвета 1Б, шнола за коса с дължина 14-22 инча, 130 гр / комплект, съответства на дължина, тегло, пълната края, без разрези, с еднаква дебелина от горе до долу.Лесно се смесват с вашата естествена коса. ? Предимство на косата : Фабрични аутлет на достъпни цени, с високо качество евтини косата, отлични икономически показатели.ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ KISLEMON HAIR?.Изящна изработка.Качествени метални скоби добре зашити на всеки патици, здрави, удобни, лесно се облича и да стреля по своему. ➤ Тип коса : обемна вълна 9 A, шнола за коса с естествен черен цвят, близък до цвета 1Б, с двойни ключалки, 8 части коса с прикрепена 18 скоби, 1 комплект може да добавите дължина, обем, се препоръчва 2-3 комплекта, ако искате пълна главата. ➤ Лесна инсталация : Висококачествени скоби осигуряват дълъг срок на годност, те са удобни и издръжливи.100% Непреработени бразилски косата, получени директно от МЛАДИ и здрави донори, с по-еластични, върховете на дебели и по-блестящи вълнообразен коса.Това е най-добрият помощник за салон за красота, партита, сватби, абитуриентски, а също така ще подобри очарователен избор.Той е и биологично заедно с вашата естествена коса.Висококачествен материал за косата. ➤ Тип коса : обемна вълна 9 A, шнола за коса с естествен черен цвят, близък до цвета 1Б, с двойни ключалки, 8 части коса с прикрепена 18 скоби, 1 комплект може да добавите дължина, обем, се препоръчва 2-3 комплекта, ако искате пълна главата.Колела и дебел писец, много мека и гладка.Изработен от 100% на необработени бразилски естествена коса, които притежават копринена мекота и здраве, те могат да се мият, правят къдрене (на апарат), клип, боядисани, изгладени и много други.Колела и дебел писец, много мека и гладка.Вълнообразни шнола за коса С повишаването на допир е изключително мека, всеки патици е доста дебел.Качествени метални скоби добре зашити на всеки патици, здрави, удобни, лесно се облича и да стреля по своему.

Клиентите също го харесват..