• Ново
Стойка за таблет POS VALLEY Универсален Калъф за таблет с регулируема точка наклон, зарядно устройство с диагонал на екрана от 8 до 13 инча за iPad Pro, iPad Air, iPad Mini, Samsung S10, S9, exc
zoom_in

Стойка за таблет POS VALLEY Универсален Калъф за таблет с регулируема точка наклон, зарядно устройство с диагонал на екрана от 8 до 13 инча за iPad Pro, iPad Air, iPad Mini, Samsung S10, S9, exc (черен)

BGN 13.86

Брой продукти
check Налично

to поглед в екрана по-удобно Удобна поддръжка за вертикално или хоризонтално.Като например : i Pad mini 4/i Pad air 2/ i Pad Pro 9,7 ", Samsung Tab, Samsung A50/ A40/ S10/ S9/ S8/ S7/ J7/ J5. ? Подобряване на позата при използване на таблет Форма на продукта позволява да се вдигне и да се наклони таблет, наклон се изучава по време на use. ✅? Качество : Маса-шкаф е изработен от неръждаема стомана, стабилна и устойчива на корозия. ? Стилен дизайн, стабилно и безопасно : Поддържане на реда в собствената си касовата зона, като включите тази поставка за планшету, която е идеална за използване в качеството на точка за издаване на пари в брой, кухненско тезгяха, за да можете спокойно да работите, без да се притеснявате, че устройството може да падне.Система за заключване от задната фиксирующей дръжка.Можете също така да с по-голям комфорт за да гледате видео, да се насладят Face Time или четене на електронни книги, без вдигане на ръка в продължение на дълго време. Отдолу са нанесени нескользящие гумени подплата, която предпазва вашето устройство от надраскване или подхлъзване и улесняване на постоянното докосване на екрана.Професионална съвместимост с планшетами : Професионална стойка за таблет съвместима с планшетами 4-12 инча.

Клиентите също го харесват..