• Ново
Вакуум на Засмукване куки за домашен интериор с голяма чаша, които могат да се настанят до 8 кг TPE (термопластичен ще) без пробиване за баня, кухня и различни видове п?
zoom_in

Вакуум на Засмукване куки за домашен интериор с голяма чаша, които могат да се настанят до 8 кг TPE (термопластичен ще) без пробиване за баня, кухня и различни видове повърхности., черен

BGN 2.94

Брой продукти
check Налично

ИНСТАЛИРАЙТЕ НАВСЯКЪДЕ 3) Инсталирате навсякъде Тези куки са лесни за инсталиране, куки, ще остане на стената, дори стена или повърхност имат различия, те по-дълго се държат във влажно и сухо, или всякакво друго състояние.Работна повърхност може да бъде по-трудна.Просто натиснете върху присоску, за да изтръгне въздух, те са здраво приклеятся към стената.БЕСПРОБЛЕМНАЯ ИНСТАЛАЦИЯ., Размерът на всяка кука е 7,8х12,6 виж Кука може да се използва за окачване на хавлиени, гъби, кърпи и кухненски принадлежности, като тигани, лъжици, чаши. СРОК НА ГОДНОСТ. 7) TPE (Термопластичен ще) ТПЭ лесно се обработват, притежават отлични механични качества и еластичност, както и да притежават здрав тактильными свойства.TPE (термопластичен ще).БЕСПРОБЛЕМНАЯ ИНСТАЛАЦИЯ. 1) БЕСПРОБЛЕМНАЯ МОНТАЖ Можете да завършите инсталацията за 1 секунда.ИНСТАЛИРАЙТЕ НАВСЯКЪДЕ.Присъща им е ниска токсичност и съответствие с изискванията за здравеопазване и контакт с храни правят TPEs и безопасен избор за определяне на използваните материали. СРОК НА ГОДНОСТ.Стена не трябва да бъде гладка или плътен.Можете да го използвате с доверие.Нито винтове за дърво, нито пирони, нито лепило, нито инструменти.Той може да се върти на 360 градуса, за да може максимално да използва повърхността на стената. продукт за еднократна употреба и лесно се разбира от едно място на друго, така че можете да използвате за много нужди.ВОДОУСТОЙЧИВ И ВЛАГОУСТОЙЧИВ, ОТГОВАРЯТ НА ВИСОКИ.Нанася се върху грапава или чисто повърхност.

Клиентите също го харесват..