• Ново
Преносима игрова конзола RFiotasy с подкрепата на 400 класически игрови конзоли ФК за свързване на телевизора Подарък за Рожден Ден за деца и възрастни (YJ-Blue)
zoom_in

Преносима игрова конзола RFiotasy с подкрепата на 400 класически игрови конзоли ФК за свързване на телевизора Подарък за Рожден Ден за деца и възрастни (YJ-Blue)

BGN 10.66

Брой продукти
check Налично

1Когато изляза от играта, целият прогрес ще бъде равен на нула. Преди да свържете към телевизора уверете се, че телевизора и устройството да са изключени. Извадете батерията от устройството, ако sit няма да се използва в продължение на дълъг период от време. в нашата ретро-игрова конзола е вграден 400 игри Супер Classical ФК. Тази мини-игрова конзола в ретро стил, е удобно да носят със себе си където и когато пожелаете. С помощта на кабел AV-изход, за да можете да се свържете на игрова конзола към телевизор, а след това се насладят на музика на живо на голям екран.Do не изхвърляйте батериите в огън 3. Класическа игра конзола ФК с 400 вградени ретро игри, включително състезания, спортни, аркадни, екшън игри, пъзели, приключенски игри и така нататък, зарадвайте децата си и вас.Може да бъде свързан към телевизор с AV-изход. Тази игрова конзола не разполага с функции за запазване на напредъка на играта.Това е идеален подарък за деца и вашия приятел акумулаторна батерия с капацитет 1000 mah, може многократно да се използва и ще продължи дълго. Тази мини-игрова конзола в ретро стил, е удобно да носят със себе си където и когато пожелаете.най-добрия подарък за вашите деца и на вашия приятел. Моля, внимателно прочетете инструкциите преди употреба!Уведомление за батерията : 1.можете да се насладите на играта на домове, а също и да играе в самолети и автобуси, което е абсолютно необходима и развлекателна играчка за бизнес, пикник и пътуване.най-добрия подарък за вашите деца и на вашия приятел.можете да се насладите на играта на домове, а също и да играе в самолети и автобуси, което е абсолютно необходима и развлекателна играчка за бизнес, пикник и пътуване. С помощта на кабел AV-изход, за да можете да се свържете на игрова конзола към телевизор, а след това се насладят на музика на живо на голям екран.При пълно зареждане на игра може да продължи 5-6 часа. Настройте канал на телевизора към аудио /видео канал.

Клиентите също го харесват..