• Ново
Ножици за коса XUANFENG Black Ruby 7-инчов Фризьорски салон Професионални ножици за подстригване и филировочные Ножици от стомана 9CR18, подходящ за фризьори и семейства (набо
zoom_in

Ножици за коса XUANFENG Black Ruby 7-инчов Фризьорски салон Професионални ножици за подстригване и филировочные Ножици от стомана 9CR18, подходящ за фризьори и семейства (набор за филировки 20-25%)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

добре дошли!! Размер 7 инча изтъняване на : 20-25% от материал от стомана 9 CR18, твърдост 58-62 HRC професионални салонные ножици за коса, фризьорски салон или домашна употреба продавачът изпраща по пощата за опаковане, така че, моля, не се притеснявайте за повреда на оригиналния известни марки и много високо качество на Най-добрите балансиран дизайн, продължителната употреба за намаляване на умора Процеса на полиране покриване на повърхността, устойчивост на износване остър нож, бързо рязанеИзключително остър нож филировочных ножица с остър нож не само увеличава ефективността на професионални машинки за стригане, но и осигурява точна работа, професионални машинки за подстригване.Ние идваме в завод за обработка на метал, и ние имаме дългогодишен производствен опит.Набор от професионални фризьорски ножици за дясната ръка е изработен от едно парче на професионална стомана 9cr18 с твърдост по Роквеллу 58-61.Ние идваме в завод за обработка на метал, и ние имаме дългогодишен производствен опит.Когато не ги използвате, моля, дръжте го внимателно, защото той е много остър.Имаме красива кожена чанта за съхранение на ножица. Ергономичен дизайн. идеален за добавяне към вашият собствен комплект за подстригване на коса. идеален за добавяне към вашият собствен комплект за подстригване на коса. Ергономичен дизайн.Ние гарантираме, че тези прически вас няма да ви разочарова!.Ние гарантираме, че тези прически вас няма да ви разочарова!.

Клиентите също го харесват..