• Ново
Дебел нескользящий постелката за йога и фитнес 1/4 с коледни Орнаменти-01 с принтом за практикуване на йога, Пилатес и фитнес на пода (61x183 см)
zoom_in

Дебел нескользящий постелката за йога и фитнес 1/4 с коледни Орнаменти-01 с принтом за практикуване на йога, Пилатес и фитнес на пода (61x183 см)

BGN 22.00

Брой продукти
check Налично

★ [100% нетоксичен материал] : Изработен е от висококачествен материал, TPEПредната и задната страна са изпълнени с плъзгане обработка, което в голяма степен гарантира сигурността.Какво чакате?Елате и си изберете! ★ Размер ★ 72x24 инча /183x61 см x 0,6 cm (дебелина 0,6 см) ★ Вид на материала ★ килимче за йога, изработена от висококачествен материал, TPE, TPE е с висока плътност и еластичност.Можете свободно да изберете която ви харесва модела.Ще можете по-свободно да се обучават на него, който по-безопасни и издръжливи в сравнение с по-меки от други конвенционални постелки за йога.В нашия магазин има много модели. ★ [Изискани и разнообразни щампи] : отпред, изобразени изискани модели. ★ [Описание опаковка] : Нашият мат предлага безплатен цилиндрическим чанта за съхранение и каишка за съхранение.Дебелина 1/4 инча осигурява приятно чувство на крака, а меката възглавница и може да ви предпази от нараняване.На разположение различни щампи. ★ Функция ★ се Използва за практикуване на йога, пилатес, дъно упражнения.Идеалният модел отговаря на идеала ви. ★ Следпродажбено обслужване ★ Ако по някаква причина не сте доволни от продукт, моля, уведомете ни желания задоволително решение, и ние бързо с него ще се разберем.Вие сте в центъра на вниманието клас по йога.Ние ще бъдем максимално защитава вашите интереси.Различни стилове, модели ви позволяват винаги да изберете този, който ви от нашия магазин.Можете да го вземете със себе си на всяко място, какво искате.Бъдете внимателни, не го излагайте на продължително излагане на слънце.Не съдържа ЕВА, PVC, не е токсичен и не съдържа вредни химикали.Имаме множество шаблони. ★ [Указания за почистване на вашия] : Избършете с влажна кърпа, потопена в студена вода с неутрален препарат за почистване.След измиване подсушавайте щателно или ги на хладно и проветриво място. ★ [Перфектна защита от подхлъзване] : Предната и задната част на тази подложка за йога, изработени с плъзгане преработка, която осигурява максимално добро сцепление.

Клиентите също го харесват..