• Ново
Led интелигентни електрически крушки GU10, Крушка Memzuoix 2.4 G WiFi, Съвместима с Алекса Google Home, цвят RGBCW 2700-6500 K, Умна Крушка с промяната на цвета за вградените осветление на п?
zoom_in

Led интелигентни електрически крушки GU10, Крушка Memzuoix 2.4 G WiFi, Съвместима с Алекса Google Home, цвят RGBCW 2700-6500 K, Умна Крушка с промяната на цвета за вградените осветление на пистата, управление на приложението,

BGN 21.48

Брой продукти
check Налично

Когато не сте в дома, можете също така да се управлява дистанционно интелигентни лампи без ограничение от разстояниетоНашият екип оказва подкрепа в рамките на 500 дни след приключване на услугата по всяко време.Умни led крушки GU10 LED могат да се управляват поотделно или в група, които променят цвета или яркостта. 【Лесна настройка】 : Инсталирайте приложение Smart Life, включете в електрическата крушка до Wi-Fi интернет чрез приложението.Работи само с Wi-Fi На 2,4 Ghz. интелигентни електрически крушки memzuoix са идеални за парти, хол, фестивал, четене, спане и така нататък.Когато оперирате с умни електрически крушки GU10, които работят с алекса в приложение Smart Life, с мобилния си телефон, животът ще стане по-лесно с помощта на умни led крушки memzuoix.Има 8 сцени на избор, и scenes САМ edition също се поддържат. led крушка memzuoix GU10 RGBCW може да бъде многоцелеви в живота.Можете също така да добавите член на семейството в системата на управление на дома, за да управляват умни електрически крушки GU10 в дома си, вие можете да прекарате приятно време, споделяне на разумен живот. 【Групово управление на】 : Въведете led интелигентни електрически крушки GU10 в група, можете да се управляват тези светлини едновременно. забележка : работи само с Wi-Fi На 2,4 Ghz.Спестете таксата на електроенергия с помощта на най-новата технология за осветление.Нашите умни лампи са идеални за коледни партита или Хелоуин, развлечения, игри, четене, спане и така нататък.【Led интелигентни електрически крушки GU10 и управление на приложение】 : С помощта на приложение Smart Life можете да включите / изключите тази лампа с едно натискане на бутона на телефона, а също и да планирате ежедневното включване и изключване на своите интелигентни електрически крушки с него.

Клиентите също го харесват..