• Ново
Калъф Tekcoo, който е съвместим за iPhone 14 Pro | 6,1 инча | 2022 с [Вградена защитно фолио за екрана], Определя кобур колан [Тестван при падане от височина 12 метра военен проба], К?
zoom_in

Калъф Tekcoo, който е съвместим за iPhone 14 Pro | 6,1 инча | 2022 с [Вградена защитно фолио за екрана], Определя кобур колан [Тестван при падане от височина 12 метра военен проба], Калъф за носене на цялото тяло -

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Амортизирующий броня от TPU и външната обвивка от висококачествен поликарбонат [Функция на каботажните] Калъф за i Phone 14 Pro с превръщането колан Благодарение на стойка без ръце, можете да гледам прекрасен филм, видео или без помощта на ръцете.За безжичното зареждане трябва да се свали кобура.Идеално твърдо фиксирано в чантата, джоба си и опаковки.Поставка е съвместима с всички гладки повърхности.Идеално твърдо фиксирано в чантата, джоба си и опаковки. AT & T, Sprint, Verizon и T-mobile International, отключени от всички оператори на мобилни оператори в САЩ.Пълен достъп до потребителския интерфейс, обектива на камерата, гнездо за слушалки, високоговорител, микрофон и порт за зареждане (с пылезащитной с щепсел).За безжичното зареждане трябва да се свали кобура. [Колан-кобури] Tekcoo е Съвместим с i Phone 14 Pro, калъф за телефон за цялото тяло за момичета, момчета, Дами, жени, мъже, определя въртяща скоба за колан, се завърта на 360 градуса, като предоставя лесна за осъществяване. [Не е подходящ за обикновения i Phone 14] Калъф Tekcoo, съвместим с i Phone 14 Pro, с кобур, комбиниран калъф за колан Tekcoo военен клас, перфектно съвместим с i Phone 14 Pro (дисплей 6,1 инча), издаден през 2022 г. [Вградено защитно фолио за екрана] Калъф, съвместим с Tekcoo за i Phone 14 Pro, включва вградена защитно фолио за екрана, което предотвратява появата на драскотини, без да жертвате чувствителност.Поставка е съвместима с всички гладки повърхности. [Колан-кобури] Tekcoo е Съвместим с i Phone 14 Pro, калъф за телефон за цялото тяло за момичета, момчета, Дами, жени, мъже, определя въртяща скоба за колан, се завърта на 360 градуса, като предоставя лесна за осъществяване. [Вградено защитно фолио за екрана] Калъф, съвместим с Tekcoo за i Phone 14 Pro, включва вградена защитно фолио за екрана, което предотвратява появата на драскотини, без да жертвате чувствителност.

Клиентите също го харесват..