• Ново
Цветна Шекерче На Клечка, Макарун, Кифли, Понички, Изолиран Обяд-Бокс, Фланец Охладител, Чанта-Тоут, за многократна употреба Портативен Обяд-Бокс за Пътуване, на Раб?
zoom_in

Цветна Шекерче На Клечка, Макарун, Кифли, Понички, Изолиран Обяд-Бокс, Фланец Охладител, Чанта-Тоут, за многократна употреба Портативен Обяд-Бокс за Пътуване, на Работа, на Пикник

BGN 13.03

Брой продукти
check Налично

Голям капацитет : В този обяд-бокса квадратна форма, достатъчно пространство за настаняване на обяд кутии, бутилки за вода, закуски, плодове и тМатериал : Тази забавна чанта за обяд изработена от полиестер, избраният материал е здрав и издръжлив, лесно сгъване и съхранение, той не заема място и може да се използва в продължение на дълго време.Произведено в САЩ или са внесени. Вътре разполага с мрежа от преграда, която ви позволява ефективно да изолира и да поставят продукти. Това е обяд-бокс, от който се нуждаете в ежедневието, не твърде голяма и не твърде малка за вас.Случаи на живота си : Тази чанта-тоут за обяд е подходящо за всички групи, включително мъже, жени, възрастни, работи като чанта за обяд, чанта за пикник, различна чанта за най-добрия си опит, когато ти отидеш на работа, на фитнес, на пикник, къмпинг и т.Удобен и преносим : Този обяд-бокс лек, лесен за носене, той застегивается на гладка и твърда, с цип, подплата лесно можете да избършете с влажна кърпа, този обяд-бокс оборудван с дръжка за удобно пренасяне. Чанта за обяд с модерен принтом, множество случайна кутия за обяд, запечатани чанта-хладилник за мъже и жени за пътуване, туризъм, офис пикник.

Клиентите също го харесват..