• Ново
Преносим килимче за йога с дебелина 183*68 см * 1 мм от естествена гума за велур с цветни модел, нескользящий подложка за упражнения Пилатес (Цвят: тъмно каки)
zoom_in

Преносим килимче за йога с дебелина 183*68 см * 1 мм от естествена гума за велур с цветни модел, нескользящий подложка за упражнения Пилатес (Цвят: тъмно каки)

BGN 26.66

Брой продукти
check Налично

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ - Спортни подложки са произведени от екологично чисти материали, което осигурява по-плавно и комфортно движение Ефективно буферния ефект, защитата на вашата безопасностю5. Фитнес зала за катерене на майката/Child3.Отпечатани мотиви ярки и не изчезват. Ефективно буферния ефект, защитата на вашата безопасностю5.Той е нетоксичен и безвреден за човешкото тяло. Двустранно противоскользящее покритие, за да се адаптират към различни грунтам.По-устойчиви на хлъзгане при излагане на вода.Материал : замшевая кожа + естествен каучук Размер : 1830 мм * 68 мм, Дебелина : 1 мм Цвят : 24 стила Характеристики : килимче за йога с дебелина 1 мм, изработени от естествени екологично чист гумен материал. Фитнес зала за катерене на майката/Child3. Професионална тълпата за практикуване на йога и фитнесом2.Лек, с малки размери, сгъваема и удобна за носене. Професионална тълпата за практикуване на йога и фитнесом2.По-устойчиви на хлъзгане при излагане на вода. Релаксирайте на възглавницата си по всяко време и на всяко месте4.Фитнес подложка от не-хлъзгава повърхност не се плъзга, той ще съответства на формата на вашето тяло по време на тренировка, осигурява голям комфорт при изпълнение на упражненията и стойката. Релаксирайте на възглавницата си по всяко време и на всяко месте4. многократно използване : 1.Килимче за йога, лек и лесен за носене, толкова лек, че можете да го вземете със себе си във фитнес залата или на други места, където трябва да се носят.

Клиентите също го харесват..