• Ново
Auniwaig 15 бр. Ленти за шкурка от Алуминиев Оксид 0,5 x 18, шкурка Полочиха, Опесъчаване лента с Шкурка 600, за Лентови Шлифовъчни машини, Преносими Лента за Опесъчаване Маши?
zoom_in

Auniwaig 15 бр. Ленти за шкурка от Алуминиев Оксид 0,5 x 18, шкурка Полочиха, Опесъчаване лента с Шкурка 600, за Лентови Шлифовъчни машини, Преносими Лента за Опесъчаване Машина За Покрития за Дърво, Метал, Гипсокартон,

BGN 4.52

Брой продукти
check Налично

Идеален за металорежещи машини с измиване на лентата, полировальных машини, а също и като колесната лента и така нататъкИнсталиране в обратна посока ще доведе до счупване на износоустойчивост шлифовъчни ленти.Auniwaig - компания, специализирана в продажба на различни видове инструменти за поддръжка, ремонт и експлоатация.Докато abra просто не износится.Каишка широко се използва в металургията, машиностроенето, корабостроенето, леката промишленост, производството на кожа, дърво, строителни материали, текстилната и други отрасли на промишлеността. 【Известие за инсталиране】 - Посоката на поставяне е отпечатана на обратната страна на абразивни ленти; Различайте пряко и обратната посока.Той е работил, служил в продължение на няколко часа всеки и при продължителна употреба wheelhead машина, да не се счупи.Зърно алуминиев оксид осигурява бърза гладка ряз удължаване на срока на експлоатация на абразива. 【Материал премиум-клас】-Произведен от висококачествен открито слой от алуминиев оксид, има добра устойчивост на износване, антистатичен, устойчив на влага и топлина. 【Прилагането на】 - Абразивная лента е хомогенна, добра устойчивост на износване, имаше добър ефект.【Размер】- 0,51 инча x 17,99 инча / 13 мм x 457 мм (ширина x дебелина), 600 гр.Сътрудничество с екип от отлични инженери-материаловедов, опитни професионалисти и нашите верни клиенти, ние се стремим да предоставят висококачествени продукти и най-внимателно обслужване.

Клиентите също го харесват..