• Ново
Преносим Хранително-вкусовата Полипропилен Двуслойни Обяд-Бокс Офис Работник Bento-Бокс За Микровълнова Фурна Студентски Контейнер За Съхранение на Детска Храна Z-20
zoom_in

Преносим Хранително-вкусовата Полипропилен Двуслойни Обяд-Бокс Офис Работник Bento-Бокс За Микровълнова Фурна Студентски Контейнер За Съхранение на Детска Храна Z-2020-8-22 (Цвят: синьо Размер: Правоъгълник)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Поради разлика в осветлението и показване по време на снимане може в известна степен да доведе до различия подвижна тава-отделение позволява безопасно претопляне на храни в микровълнова фурна и са лесно за измиване в съдомиялна машина. ✅【Отлично ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИТЕ】 Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нашия отдел за поддръжка на клиенти, и ние ще ви предложим задоволително решение. ★ Име на продукта : Dual обяд-бокс ★ Характеристика : Топлоизолация ★ Материал : пластмаса ★ Форма : правоъгълник, кръг ★ Размер : около 16,3 * 11,5 см ★ В комплекта са включени : 1 * Обяд-бокс ★ При използване на микровълновата фурна трябва да се свали капака и клон. Запазете свежестта на продуктите, предотвратява появата на неприятни миризми в чантата си. ✅【ХЕРМЕТИЧНИ КАПАЧКИ】 Ни покрива със силиконова подплата запази вашата храна на обяд на бокса - без мирис, без разливи, без течове (за супа те не са стегнати, са подходящи за сухи продукти и сос).Всички ще бъдат мечтаят за кутията си за обяд от първия момент, като я видят.Препоръчва се претоплят храна на умерен огън в продължение на три минути (твърде дълго време, ще доведе до деформации на обяд-бокс) ★ Характеристики : -Запечатани конструкция бортика и замъка на контейнера за салата -Лесно да носят със себе си навън, за работен обяд за пикник и пътуване -Безопасен хранителен материал, безопасен за здравето на човека ★ Забележка : 1. При ръчно измерване на данни има някаква грешка, моля обърнете се към материала object2.

Клиентите също го харесват..