• Ново
maxin 40 Бр. Слот ръкав за пръстите, Защита за палеца геймър / PUBG, Правила за оцеляване, Ножове за мобилен гейминг контролер, Ръкав за пръстите / Дишащи от пот / Безшевни с?
zoom_in

maxin 40 Бр. Слот ръкав за пръстите, Защита за палеца геймър / PUBG, Правила за оцеляване, Ножове за мобилен гейминг контролер, Ръкав за пръстите / Дишащи от пот / Безшевни сензорен екран (4 цвят)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Пратката включва : Игрална комплект за отпечатъци от 40 темиПратката включва в себе си : Вие ще получите 40 игрални комплекти за отпечатъци (10 червени и 10 сини + 10 жълти и 10 черни).Висока чувствителност : Изискан дизайн на 24-игольного плетене, върховете на пръстите maxin gaming намаляват триенето на екрана и точно възстановяване на всеки клик и свайп.Те не само ще ви помогне да получите приятна игра опит, но и при използването им може да се избегне нараняване на ноктите, причинени от ногтевым ложем. Приятен игрите : Тази игра калъф за пръстите на изолати от пот ръце и контакт с екран, благодарение на функции, защита от подхлъзване, падане, масла и пръстови отпечатъци, което ви гарантира приятна игра!. Размер : 2,5 см х 4,5 виж Материала : сребърно влакно.Опаковане и еластичността на : ръкав за мобилни игри maxin притежават висока еластичност, се регулират от и са подходящи за пръстите на повечето хора. Цвят : червен, син, жълт, черен.Висококачествените материали : слот калъфи за отпечатъци, произведени от токопроводящего сребрист влакна и еластан, а също и от вязаного материал с 24 игли, за да се гарантира висока чувствителност и продължителен комфорт.

Клиентите също го харесват..