• Ново
Удължителен кабел с няколко Розетки, Сплитер Контакта, Универсален Адаптер за Пътуване, Мрежов филтър с USB, USB-Хъб за зарядно устройство за вашия Домашен офис в Обще?
zoom_in

Удължителен кабел с няколко Розетки, Сплитер Контакта, Универсален Адаптер за Пътуване, Мрежов филтър с USB, USB-Хъб за зарядно устройство за вашия Домашен офис в Общежитието

BGN 3.73

Брой продукти
check Налично

н Порт за зареждане USB C оборудван с макс.Той автоматично ще се изключи автоматично хранене за защита на свързаните устройства при силен гигантски скок в напрежението. 【 Надеждна схема за защита от пренапрежение 】- 3-нива допълнителна схема за защита от пренапрежение, състояща се от TVS, MOV (металлоксидный варистор), GDT (газоразрядная тръба) с минимална энергопоглощающей капацитет 900 Дж, да защитите вашите устройства, много по-бързо и по-безопасно, отколкото на схеми за защита от пренапрежение MOV (металлоксидный варистор) 1-во ниво на други марки.Този захранващ блок е снабден с защита от претоварване, късо съединение, претоварване по протичането на ток, пренапрежение и прегряване.В комбинация с огън, устойчиви корпус осигурява пълна безопасност за вас и вашите устройства. напрежение На 5v /3, А.Моля, получавате 3 сплитер контакти променлив ток с голям интервал между тях; 3 порта USB-зарядно устройство (1 изход USB C); мрежов филтър на 900 джоулей, който предпазва електрониката, подобряване на качеството на храната.【Функционална USB-изход 6 В 1】-идеален за двухшпиндельной контакти, просто включете за използване. 【Супер сигурност】- Сертификати ETL.

Клиентите също го харесват..