• Ново
Калъф LucklyingBao за Kindle Oasis 9-10 поколения - ултра тънък Защитен калъф с панти капак за електронни книги Kindle (модели на Kindle Oasis 2017, 2019) с автоматично преминаване в режим на з?
zoom_in

Калъф LucklyingBao за Kindle Oasis 9-10 поколения - ултра тънък Защитен калъф с панти капак за електронни книги Kindle (модели на Kindle Oasis 2017, 2019) с автоматично преминаване в режим на заспиване / събуждане -Абстрактно

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Вътрешна подплата от микрофибър Предпазва устройството от пръстови отпечатъци, прах【Съвместимост 】 Предназначена единствено за Kindle "Оазис" (само на 9-ти и 10-ти поколения, не е подходящ за Kindle предишното поколение). 【Качествен материал】 е Изработен от здрава изкуствена кожа с мека вътрешна повърхност за предотвратяване на драскотини и ежедневни щети.С него вашият kindle не само е защитен от надраскване, но и по-уникален, това е перфектният избор за защита на вашето устройство за четене на електронни книги.ХАРАКТЕРИСТИКИ на продукта! Автоматичен режим на заспиване / събуждане, четене стои. -Дизайн с пълна кант, устойчив на удари и защитен от падане.Това определено ще бъде идеален избор своята практика Kindle за вас. 【Пълна защита】 Калъф Kindle е предназначена за защита от неочаквани моменти в живота, надраскване, удари, сътресения, мръсотия, ежедневно износване. 【Лесен и защитен】 Сверхтонкое и ультралегкое издание, лек калъф осигурява максимална защита на вашето устройство, без допълнителен обем. Водоустойчив, прахоустойчив и устойчив на надраскване.Идеален за икономия на енергия.Лесен монтаж и демонтаж.Характеристики на Този калъф за четене на Kindle paperwhite е различен семпъл и елегантен дизайн, изискан шевове, сверхчувствительным допир и изискан качество на изработка.Осигурява лесен достъп до всички функции.Забележка : Моля, закупете в съответствие с модела на вашия четец и избирайте подходящия модел за вашия четец kindle, можете да намерите модел на гърба на kindle, нашият калъф за kindle е подходящ за почти всички модели, ако не можете да намерите вариант за вашия модел, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще подберем за вас!Ние се ангажираме да ви предоставим-добри ръкавици.

Клиентите също го харесват..