• Ново
Целувка Секси Устата Розово Червило Кръпка на Устните Червило Козметика Красота Флакон за Грим, Парфюми Карикатура на Бродирани Ютия Върху Парче Плат Петна Жена М?
zoom_in

Целувка Секси Устата Розово Червило Кръпка на Устните Червило Козметика Красота Флакон за Грим, Парфюми Карикатура на Бродирани Ютия Върху Парче Плат Петна Жена Момиче Секси Чар Облекло Апликация Петна (02)

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Стъпка 5 : Проглаживайте в продължение на 20-30 секунди *Пере при умерена температура.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд чрез DHL Global Mail или Thailand Post.RAREEASY - това е малък семеен бизнес, базиран в Тайланд. Размер : 4 X2,8 инча. * Устойчивост на нанасяне на гарантирано шиене.Ние водим по целия свят препоръчана въздушна поща, в рамките на 1-3 дни от момента на плащане.Стъпка 3 : Инсталиране на температурата на ютията за памук.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд чрез DHL Global Mail или Thailand Post.Ние също изпращаме чрез EMS.Благодаря за спирането, и не забравяйте да се запознаете с други забележителни продукти от чудото на Тайланд!.Благодаря за спирането, и не забравяйте да се запознаете с други забележителни продукти от чудото на Тайланд!.Моля, пишете ни по електронната поща за повече информация.Стъпка 4 : Покрийте с бродерия на логото на парче влажна кърпа.Моля, оставете честен съвет.Обратната връзка е много важна.Ние също изпращаме чрез EMS.Обратната връзка е много важна.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И ПРОСТ ДИЗАЙН Стъпка 1 : Спрей с вода върху обратната страна на бродерия на логото.Вие ще получите стоката в рамките на 11-21 дни.Стъпка 6 : Завъртете дрехи отвътре навън и прогладьте сухи. Забележка : Можете да шият или прогладить всички кръпки, които продаваме.Аз се стремя да доставя висококачествени продукти по цял свят и дават възможно най-доброто обслужване на клиентите. * Да Не се използва при неглаживаемых тъкани (с ниска температура на топене), като найлон, винил или кожа.Ние ще се опитаме да реши всеки проблем, който може да възникне.

Клиентите също го харесват..