• Ново
Шлейка за кучета Annchwool No Pull с калъф Airtag и две ивици, быстросъемная и светоотражающая, защищающая от бягство, удобна за тренировки, прогулочный жилетка, шлейка за мал?
zoom_in

Шлейка за кучета Annchwool No Pull с калъф Airtag и две ивици, быстросъемная и светоотражающая, защищающая от бягство, удобна за тренировки, прогулочный жилетка, шлейка за малки, средни и големи кучета (кафяв, S)

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

[Благородна куче сбруя без напрежение] Шлейка за кучета премиум-клас no pull има двуслойни утолщающий дизайн, по-широка вътрешна част с мека подплата, удобна и приятна за врата на кучето, не травмируя я козина(Забележка : Тъй като кучетата са в различни форми и размери, важно е да се измери размера на гърдите и врата на кучето си.Задна прашка и гърдите колан, изработени от удобен и дишащ материал, за да кучето е удобно да се ходи. [Дизайн с две кръгчета] Пръстен удобно и гъвкаво назначени, че не само добре се свързва с кучешка каишка, но и може назначени идентификационни етикети, ключове, чанта за какашек и т.Моля, измерете размера на кучето и да се запознаете с таблицата за размери, за да изберете подходяща преди да купите. [Област на велкро за украса със собствените си ръце] От двете страни на предната част на нагрудной част има области, на стикери, на които можете не само да се мотае нашите подаръци "СЛУЖЕБНА куче" и американския флаг, но и да прикачите към него името на кучето или любимата си велкро. [Благородна куче сбруя без напрежение] Шлейка за кучета премиум-клас no pull има двуслойни утолщающий дизайн, по-широка вътрешна част с мека подплата, удобна и приятна за врата на кучето, не травмируя я козина.Моля, измерете размера на кучето и да се запознаете с таблицата за размери, за да изберете подходяща преди да купите. [Калъф за защита от Airtag] Калъф за възглавници може да защити вашите тампони за сигурност от надраскване и повреди, когато възглавничките на сигурност се използват за проследяване на вашето куче, това позволява на кучето си да намерят пътя си обратно вкъщи.А предния гърдите колан е проектиран по такъв начин, че постепенно пада върху раменете на кучето, за да я предпази хвърли напред. [Област на велкро за украса със собствените си ръце] От двете страни на предната част на нагрудной част има области, на стикери, на които можете не само да се мотае нашите подаръци "СЛУЖЕБНА куче" и американския флаг, но и да прикачите към него името на кучето или любимата си велкро. [Изберете най-подходящата кучешка сбруя] Колан за кучета no pull имат четири размери, размери S, M, L, XL - 1,5 инча за малки, средни и големи кучета. [Безопасна светоотражающая ивица] Светлоотразителни въжета не само придават красота на кучешки системата no pull, но и повишаване на видимостта и безопасността при отглеждане на кучетата през нощта. [Дизайн с две кръгчета] Пръстен удобно и гъвкаво назначени, че не само добре се свързва с кучешка каишка, но и може назначени идентификационни етикети, ключове, чанта за какашек и т.

Клиентите също го харесват..