• Ново
Гребен за коса от крысиного на опашката, 6 Опаковки, Стоманена Жени, Опашка на Плъх, Топлоустойчива Закачка Гребени, изработени от Въглеродни влакна, с Опашка от Нер?
zoom_in

Гребен за коса от крысиного на опашката, 6 Опаковки, Стоманена Жени, Опашка на Плъх, Топлоустойчива Закачка Гребени, изработени от Въглеродни влакна, с Опашка от Неръждаема Стомана за Коса, Гребени от крысиного на опашката,

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Използвайте гребен с крысиным опашка】 6 брВсеки един от нашите расческ за опашката е изработена от устойчив материал, който лесно се разрушава, така че качеството е гарантирано.В нашия набор расчесок за пробора 4 бр. 【Многофункционален】 Този гребен за оформяне на косата е подходящ за чесане бретон, линията на косата, ръбовете на миглите, веждите, разпределение на косата и много други., за да отговарят на вашите ежедневни нужди!.Можете също така да използвате тази четка за изглаждане на етерично масло и сметана.Можете да се грижат за косата си по всяко време, за да изглеждат по най-добрия начин.В същото време, това е и професионалната четка за стилизиране на коса салонного качество. 【Материал-високо качество】 Нашите гребени за коса, гребени от крысиного на опашката за жени, изработени от въглеродни влакна, антистатичны, трайни и гъвкави материали с високо качество, него не е лесно да се прекъсне, също не е лесно ръжда и деформирана, може да се използва в продължение на дълго време, което ви спестява пари. гребен за коса, за жени, който може да отговори на нуждите на дома, офиса и автомобила едновременно.Удобен за пътуване и ежедневие.

Клиентите също го харесват..