• Ново
ВИОЛА HOUSE Набор от течни блестящи гелове за тяло, 9 цвята, блестящи сенки За очи, коледни искри, козметика за лице, коса, нокти, траен грим, 9 бр., блестящ гел + 1 пискюл.
zoom_in

ВИОЛА HOUSE Набор от течни блестящи гелове за тяло, 9 цвята, блестящи сенки За очи, коледни искри, козметика за лице, коса, нокти, траен грим, 9 бр., блестящ гел + 1 пискюл.

BGN 15.99

Брой продукти
check Налично

Нашите козметични пайети много безопасен за нанасяне върху кожата, а също са подходящи за децаНабор от блестящи гелове може да се прилага върху очите, веждите, устните, бузите, лицето.Полезни и безопасни съставки.Не избледнява, е трайна, изсветлява, е водоустойчив, подходящ в чорап, изсъхва бързо и лесно да избледняват, хомогенен цвят. 【Применимая сцена】 Набор от блестящи гелове може да се прилага върху очите, веждите, устните, бузите и лицето.Фестивал на блестящи сенки за очи Glitter Cosmetic.Особено подходящ за партита, сватби, шоу, на сцени, барове и т. 【Използвайте】 Нанесете блестящи капки за фестивали с гламурными блестящи капки за очи или на скули за създаване на светоотражающей осветление за клуб вечерта.Нашият блясък за коса създава най-сладък брилянтни изображения.Има 9 цветове, идеално подходящи за подаръци и вашата зависимост от блясък.Има 9 цветове, идеално подходящи за подаръци и вашата зависимост от блясък.Нанесете захар на ключиците и раменете, за създаване на супер трептящи ефект, е подходящ за сватби и вечерна блясък. 【Полезни и безопасни съставки】 Нашите козметични пайети много безопасен за нанасяне върху кожата, а също са подходящи за деца.Особено подходящ за партита, сватби, шоу, на сцени, барове и т.Не избледнява, е трайна, избелва, е водоустойчив, подходящ за переноске, изсъхва бързо и лесно поставили в головокружительному, однородному цвят.Гел с пайети за козметични лицето, косата, устните, ноктите, Коледа, фестивалната парти и така нататък за украса на грим.

Клиентите също го харесват..