• Ново
Ролка лента Ttskyy Thank You - 2-инчов, 45yd - за малкия бизнес, собственик на магазин - Стикери от OPP-лента Thank You за опаковане на кутии, етикети за доставка, запечатване на плико?
zoom_in

Ролка лента Ttskyy Thank You - 2-инчов, 45yd - за малкия бизнес, собственик на магазин - Стикери от OPP-лента Thank You за опаковане на кутии, етикети за доставка, запечатване на пликове - Съвместим с диспенсером лента

BGN 35.53

Брой продукти
check Налично

- ДИАМЕТЪР 2 инча х 45 ярда - МАТЕРИАЛ от ориентиран полипропилен (OPP), покрит с акрилно лепило пластмаса с химически, термостойкой, UV-устойчивост. - МАТЕРИАЛ от ориентиран полипропилен (OPP), покрит с акрилно лепило пластмаса с химически, термостойкой, UV-устойчивост. - ЛЕСНО отклеивается и е залепен за опаковане на леки и средно тегло, благодарение на высококачественному клею. - ЛЕСНО отклеивается и е залепен за опаковане на леки и средно тегло, благодарение на высококачественному клею.Ролка лента Ttskyy Thank you - 2-инчов, 45yd - за малкия бизнес, собственик на магазин - Стикери от OPP-лента Thank You за опаковане на кутии, етикети за доставка, запечатване на пликове - Съвместим с диспенсером лента. - ДИАМЕТЪР 2 инча х 45 ярда. - Подобрена опаковка идеален начин да се изрази благодарност на вашите кутии, празнични картички, подаръци по поръчка, бизнес принадлежностях, пликове. - Подобрена опаковка идеален начин да се изрази благодарност на вашите кутии, празнични картички, подаръци по поръчка, бизнес принадлежностях, пликове.

Клиентите също го харесват..