• Ново
KLKCMS Задните с Куки за Кола, Ключалки, Автомобилни Аксесоари, Притежателят на Найлон с мрежа от Премиум-клас, Растягивающийся, Подходящ за багаж 2021 Г., с Фиксир?
zoom_in

KLKCMS Задните с Куки за Кола, Ключалки, Автомобилни Аксесоари, Притежателят на Найлон с мрежа от Премиум-клас, Растягивающийся, Подходящ за багаж 2021 Г., с Фиксиран Кола, Само Куки

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Пожелавам ви приятно пазаруване в Онлайн!Окото може да задържи дори по-тежки предмети. * Mesh мрежа от найлон, растягивающаяся дизайн за лесно сваляне.Окото може да задържи дори по-тежки предмети.* Mesh мрежа от найлон, растягивающаяся дизайн за лесно сваляне. * Четири куката идват с крепежни винтове, които можете лесно да инсталирате на задни колела в багажника. - Дръжте си товарно отделение чисти, не я оставяйте да си неща раскатывались по багажнику колата, и вече няма елементарно. * Задната органайзер черен найлон за съхранение /куки за автомобилни аксесоари към 2021 година. Препоръчително е да използвате с нашите куки. * Здрава мрежа позволява ясно да видим вашите елементи, не се рови в тях. - Могат да се настанят различни предмети за ежедневна употреба, от хранителни продукти до стоки от първа необходимост, като се гарантира, че те просто не се мърдат от мястото си и няма да паднат по време на движение по намотка. - Здрава мрежа позволява ясно да видим вашите елементи, не се рови в тях.Описание : - Задна органайзер черен найлон за съхранение /куки за автомобилни аксесоари към 2021 година.Окото може да задържи дори по-тежки предмети. * Здрава мрежа позволява ясно да видим вашите елементи, не се рови в тях. * Четири куката идват с крепежни винтове, които можете лесно да инсталирате на задни колела в багажника. Препоръчително е да използвате с нашите куки. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. * Задната органайзер черен найлон за съхранение /куки за автомобилни аксесоари към 2021 година. * Могат да се настанят различни предмети за ежедневна употреба, от хранителни продукти до стоки от първа необходимост, като се гарантира, че те просто не се мърдат от мястото си и няма да падне при движение по криволичещ път.

- Colour:
Black
- Material:
Nylon
- Set A:
1 x Trunk ; 4 x Hooks with Screws
- Set B:
4 x Hooks with Screws(Without Net)
Size Chart:
Hooks:
7.8x6cm/3.07x2.36inch
Storage Net:
79x58cm/31.10x22.83inch
Package Includes:
1 ; 4 X Hooks / 4 X Hooks (Without Net):
(As you choose):
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3. Wish you a wonderful on-line shopping!:

Клиентите също го харесват..