• Ново
Holibanna 15 бр. Метални Закачалки За тежки Условия на Работа, Закачалки За детски Панталони, Бели Телени Закачалки, Закачалки За дрехи в Детския Гардероб, Закачалки със ?
zoom_in

Holibanna 15 бр. Метални Закачалки За тежки Условия на Работа, Закачалки За детски Панталони, Бели Телени Закачалки, Закачалки За дрехи в Детския Гардероб, Закачалки със Сърца, Просто Закачалка, Пластмасово Покритие,

BGN 16.07

Брой продукти
check Налично

, достатъчно, за да побере 11 килограма закачалки за дрехи за възрастни Изработена от висококачествен материал, тази закачалка ви позволява да затегнете всяка рокля, без да го повдигне от пода.Компактен закачалка за палто : дизайн във формата на сърце, закачалки за дрехи не преносими, както за вътрешно, така и за външна употреба.Органайзер за закачалки : Твърди : закачалки от тънък плат, пластмасова конструкция, тръбна закачалка с повишен ръбове, за да помогне на закачалка. - Ярък цветен дизайн го правят пластмасови закачалки за дрехи и шикозни и елегантни. ganchos de - Отлична изработка, нескользящие закачалка лесно изчезват и се деформира. - Дизайн с форма на сърце, трайни и преносими, практичен държач за вътрешно, така и за външна употреба.Плат за дрехи, закачалки : Че вие ще получите : комплектът включва : 1 комплект от 10 броя закачалки за дрехи във формата на сърца, всеки с размерите на 40x22x0, 5 см, която е подходяща за привеждане в ред на вашия гардероб и за съхранение на дрехи.Закачалки за костюми : - Нашите закачалки - това е изкуственият Просто лежеше дрехи направо в гардероба, и направете своя избор ежедневни облекла абсолютно лесно нещо!.Компактен закачалка за палто : дизайн във формата на сърце, закачалки за дрехи не преносими, както за вътрешно, така и за външна употреба., достатъчно, за да побере 11 килограма.Органайзер за закачалки : Твърди : закачалки от тънък плат, пластмасова конструкция, тръбна закачалка с повишен ръбове, за да помогне на закачалка. - Идеален за домове, магазини за дрехи, пране и т.Списък на пакетите 15 x закачалки Характеристики Материал : ABS пухкава закачалки 10 x закачалки 20 опаковки закачалки под формата на сърца естетически закачалки сладки закачалка във формата на сърца за закачалки за дрехи, закачалки за дрехи - Размер : 40x22x0 пластмасовата закачалка., Закачалки за пътни принадлежности.Закачалки за дрехи пластмасови : [Трайно закачалка] Закачалка за дрехи изработени от висококачествена ABS-пластмаса.Закачалки за костюми : - Нашите закачалки - това е изкуственият Просто лежеше дрехи направо в гардероба, и направете своя избор ежедневни облекла абсолютно лесно нещо!.

Клиентите също го харесват..