• Ново
Ронлив компактна пудра за лице 0,42 грама и без олио-Ронлив захар, Ронлив захар, минерална matte финишная прах, лека, без дефекти, лъчисти. Кремаво-бяла компактна пудра з?
zoom_in

Ронлив компактна пудра за лице 0,42 грама и без олио-Ронлив захар, Ронлив захар, минерална matte финишная прах, лека, без дефекти, лъчисти. Кремаво-бяла компактна пудра за грим студени тонове за лице, за да се осигури,

BGN 57.00

Брой продукти
check Налично

По време на доставка или по някаква друга причина, ако сте получили счупени продукт, моля, не се колебайте да съобщя, че ние ще ви помогнем да разрешите проблема【Създаване на съраунд ГРИМ】-подходящ за всички тонове на кожата, идеални за облекчаване на страничните семки, клепачите, веждите, вътрешните ъгли и на устните, придавайки на кожата естествен блясък, прави я по-плътна, водоустойчив и защитен от пот, а също и не премахване на грим. 【Удобен И преносим】 -Лек, лесен за носене, подходящи за различни случаи. 【ФИНА ТЕКСТУРА, устойчив ГРИМ】-пудра на Прах е тънка и не е още.Той е прозрачен и естествен и може да създаде перфектна кожа като на момиче. 【Идеалната МОДИФИКАЦИЯ на ЛИЦЕТО】 Е безупречна ронлив захар, тя може да направи грима на лицето е по-нежна, а самата захар е много лек и тънък, с невидими пори, грим трае цял ден, прах прясна и не блести. 【ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ】 - Вашата 100% удовлетвореност винаги е било основен приоритет за нас.

Клиентите също го харесват..